Φρούτα Εγκαινιάζεται αύριο, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιάννη Παπαθανασίου, η 19η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Αθήνα, που θα διεξαχθεί από τις 23- 27 Φεβρουαρίου και η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών. Συνολικά 600 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό.

Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σχετικές με τη διατροφή, τα βιολογικά προϊόντα, το ελαιόλαδο αλλά και την πιστοποίηση της ποιότητας των τροφίμων.
Το πρόγραμμα
Παρασκευή 24 Φεβρουάριου
  • «ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές : παγκόσμια αγορά και προοπτικές προώθησης του».
  • «διασφάλιση ποιότητας».

Σάββατο 25 Φεβρουάριου

  • «παρουσίαση λεσβιακών προϊόντων και εδεσμάτων».
  • «γευσιγνωσία παραδοσιακών εδεσμάτων Λέσβου», οργάνωση Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου.
  • «η αγορά των Βιολογικών Προϊόντων -κατάσταση και προοπτικές»

Δευτέρα 27 Φεβρουάριου

  • συνέντευξη τύπου για τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς και για την εξέλιξη της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών.

γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos