Άγιος Βασίλης έρχεται, στον Άγιο Νικόλαο, στη Κριτσά, στη Νεάπολη .....
όλο το πρόγραμμα … έλευσης του Αη Βασίλη

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 15.00 στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στον Άγιο Νικόλαο αποχαιρετούμε τον Παλιό Χρόνο (2017), ο οποίος θα κατηφορίσει προς τη Λίμνη μας.

Εκεί, θα έρθει ο Άγιος Βασίλης με έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, όπως μας έχει ενημερώσει , αλλά δε μας έχει αποκαλύψει πως…. Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Αγίου Νικολάου θα κατευθυνθεί στην πλατεία όπου και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά που θα κρατούν την κάρτα που έχουν παραλάβει από τα σχολεία τους ή την Κουνδούρειο Βιβλιοθήκη.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να παραλάβουν από το σχολείο τους, το νηπιαγωγείο τους ή τον παιδικό τους σταθμό την κάρτα τους, θα πρέπει να περάσουν από την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 για να την παραλάβουν.

Επίσης όσα παιδιά ηλικίας από 2  έως 5 ετών δεν παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων θα μπορούν να παραλάβουν την κάρτα με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 από την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Προσοχή!!!

Η κάρτα αυτή είναι απαραίτητη για την παραλαβή

του δώρου τους από τον Άγιο Βασίλη.

Δείτε όλο το πρόγραμμα, στην αφίσα…..

Προσοχή!!!

Η κάρτα αυτή είναι απαραίτητη για την παραλαβή

του δώρου τους από τον Άγιο Βασίλη.

Όλο το πρόγραμμα έλευσης του Άη Βασίλη, στην Αφίσα ……….

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos