Με ένα από τα έργα της

Σοφία Δατσέρη

Η έκθεση της Γεραπετρίτισσας ζωγράφου Σοφίας Δατσέρη με τον γενικότερο τίτλο «Οικεία Πράγματα», άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (10/10), στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου, με έναν αριθμό έργων που αντικατοπτρίζουν τη τεχνοτροπία της καλλιτέχνιδος. Κατά τα εγκαίνια, τα μέλη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, Inqa Forward Πεδιαδίτουκαι Γιώργος Ταβλάς, αναφέρθηκαν στη γνωριμία με τη ζωγράφο και την έκθεση ενώ η Σοφία Δατσέρη, περιορίστηκε απλά να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία.

Βιογραφικό:
Η Σοφία Δατσέρη γεννήθηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης το 1971.Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο πανεπιστήμιο. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής από καλλιτέχνες της Ιεράπετρας. Από το 1995-1999 ασχολήθηκε με τη ξυλογλυπτική, τη λιθογλυπτική και τον κρητικό αργαλειό.
Από το 2000 έως σήμερα ασχολείται με τη ζωγραφική.
Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές στην Ιεράπετρα και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.

Δατσέρη, Πεδιαδίτου, Ταβλάς

Κατά τα εγκαίνια

ΕΚΘΕΣΕΙΣ.
1997 και 1998:Έκθεση γλυπτών σε πέτρα στην Ιεράπετρα
2003-2007:Εκθέσεις ζωγραφικής στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην Ιεράπετρα και συμμετοχές στο φεστιβάλ TOUCH στον Άγιο Νικόλαο
2007:Συμμετοχή και διάκριση στο διαγωνισμό αφίσας του πολιτιστικού οργανισμού Ιθάκης.

Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου, πεζόδρομος 28ης Οκτωβρίου.
Διάρκεια έκθεσης: από 10 έως 20 Οκτωβρίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos