έναρξη των μαθημάτων Βυζαντινής Μουσικής εργαστηρίων Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού και παραδοσιακών μουσικών οργάνων
Μουσικοί του Βυζαντίου

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης» και εργαστηρίων Αγιογραφίας, Ψηφιδωτού και παραδοσιακών μουσικών οργάνων για τη νέα διδακτική περίοδο.

Τα μαθήματα για την περιοχή της Ιεράπετρας παραδίδονται στο «Κέντρο Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας» της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιεράπετρα και για την περιοχή της Σητείας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας.

Ο Αγιασμός για την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους 2019-2020 θα τελεσθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύντης και Σητείας κ. Κύριλλο για τα Τμήματα της Σητείας την Tρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:00΄ μ.μ. στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας και για τα Τμήματα της Ιεράπετρας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:00΄ μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Η φοίτηση στις παραπάνω Σχολές και τα εργαστήρια είναι δωρεάν. Για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιεράπετρα (τηλ. 28420 22400, 28420 22786), και κατά τις απογευματινές ώρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας (τηλ. 28430 22967), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ιεράς Μητροπόλεως:

www.imis.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos