Ίδρυμα Έλλη Αλεξίου, βράβευση μαθητών
η Έλλη Αλεξίου

Το Πνευματικό Ίδρυμα του Δήμου Χερσονήσου, “Έλλη Αλεξίου” διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών όλων των Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου

που το 2016 εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, μετά από συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η εκδήλωση για την απονομή αριστείων και επαίνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00΄ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαλίων.

Ίδρυμα Έλλη Αλεξίου:

Το κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό, Δημοτικό Ίδρυμα “Έλλη Αλεξίου” (ΝΠΔΔ) συστάθηκε με το υπ’ αριθ. 77/2010 προεδρικό διάταγμα (ΦΕΚ 142 Α’/18-8-2010).

Σκοπός του Ιδρύματος: Η ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν την προαγωγή του πνευματικού επιπέδου της κοινωνίας του Δήμου Χερσονήσου καθώς και η πληρέστερη γνωριμία του συγγραφικού έργου, της ζωής, της προσωπικότητας και της πνευματικής προσφοράς των πνευματικών δημιουργών Έλλης Αλεξίου, Ελευθερίου Αλεξίου και Γαλάτειας Αλεξίου − Καζαντζάκη με το κοινό και ειδικά με την μαθητιώσα νεολαία.

Πληροφορίες: Πρόεδρος Δ.Σ. Νικηφόρος Λαμπρινός, τηλ. 6944380115

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos