Ελληνική ΣαλάταΤο ΚΕΤΑ Κρήτης, το Επιμελητήριο Λασιθίου και ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας διοργανώνουν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα: «Διάδοση και καθιέρωση Ελληνικής Κουζίνας και ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση σήματος ΕΟΤ για την Ελληνική κουζίνα»
 
Το πόγραμμα αφορά:
  • Εστιατόρια χαρακτηριζόμενα στην άδεια λειτουργίας και ως ταβέρνες, ψαροταβέρνες, ουζερί, ψητοπωλεία και κέντρα διασκέδασης.
  • Ξενοδοχεία και Camping στα οποία λειτουργούν εστιατόρια.
  • Επιχειρήσεις ειδικής τουριστικής υποδομής, οι οποίες λειτουργούν εστιατόρια.
  • Επιχειρήσεις ακτοπλοϊκών εταιριών ή/και κρουαζιερόπλοιων, οι οποίες λειτουργούν εστιατόρια, με την προϋπόθεση ότι είχαν θετικό μέσο όρο κερδών προ αποσβέσεων και φόρων την τελευταία τριετία, λειτουργούν από 01-01-2002, έχουν άδεια λειτουργίας και σήμα για τις τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, Camping) και δεν έχουν επιδοτηθεί στο παρελθόν από άλλα προγράμματα για το προτεινόμενο έργο.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ιεράπετρας (Στ. Χούτα 34, 1ος όροφος).

 

γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos