Γύρος της Κρήτης με Πατίνια, δώσε Ελπίδα, δώσε Ζωή!
ο όμιλος κλασικού αθλητισμού ΠΡΕΒΕΛΗ

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και ανάδειξης του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος των πατινιών, καθώς και της προβολής  ολόκληρης της Κρήτης, ο όμιλος κλασικού αθλητισμού ΠΡΕΒΕΛΗ με την στήριξη της  Περιφέρειας Κρήτης,

της Περιφερειακής ενότητα Ρεθύμνης ,της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πατινιών WOLRD SKATE και τους Δήμους Χανίων,Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τον γύρο της Κρήτης με το αγωνιστικό τμήμα των πατινιών από 3 -6 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας από Χανιά με τερματισμό τον Άγιο Νικόλαο.

Το εγχείρημα θα είναι μια σκυταλοδρομία Αγάπης που θα αποτελείται από 15 έμπειρους αθλητές  του αγωνιστικού τμήματος των πατινιών του Ο.Κ.Α Πρέβελη μεταφέροντας μια σκυτάλη και ενα μήνυμα: ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΩΣΕ ΖΩΗ διασχίζοντας όλους τους νομούς της Κρήτης.

 

03-09-2018 (1 μέρα)

09:00  Εκκίνηση από το Δημαρχείο Καστελίου Κισσάμου, μέχρι τα όρια Νομού Χανίων – Ρεθύμνου (Πάτημα: 88  χμ.)

20:00-22:00 Event  στην Πλατεία Αγοράς  Χανίων, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τους Βιγλάτορες, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών, καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από τον αθλητικό σύλλογο Κερίτης του Δημήτρη Μαρινάκη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές  του Συλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

04-09-2018 (2 μέρα)

09:00 Εκκίνηση από το Πάτημα (όρια νομών) μέχρι το Αλοϊδιανό Χάνι 71,930 χμ.

20:00-22:00  Event στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη  στο Ρέθυμνο, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσουν  παρουσιάσεις του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών, καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από την ακαδημία μαχητικών τεχνών Ρεθύμνου του Βαγγέλη Συνολάκη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές  του Συλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

 

05-09-2018  (3η μέρα)

09:00 Εκκίνηση από το Αλοϊδιανό Χάνι μέχρι τα Μάλια 69,250 χμ.

20:00-22:00  Event στην Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές  του Συλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

 

06-09-2018  (4η μέρα)

09:00  Εκκίνηση από τα Μάλια μέχρι το λιμάνι του  Αγίου Νικολάου 58 χμ

20:00-22:00 Event στο Θεατράκι της Λίμνης, το οποίο θα πλαισιωθεί χορευτικά από τις Σχολές χορού Καπαράκη Δημήτρη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος των Πατινιών. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές  του Συλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos