Δήμος Χερσονήσου, αναμνήσεις διακοπών

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου καλεί τους επισκέπτες και όλους όσους αγαπούν τη περιοχή να θυμηθούν ξανά τις υπέροχες εμπειρίες που έζησαν στο τόπο μας. Να ανατρέξουν στο αρχείο των φωτογραφιών τους και να επιλέξουν αυτές που τους θυμίζουν τις δυνατές στιγμές που έζησαν στο διάσημο παραλιακό μέτωπο και στην πανέμορφη ενδοχώρα με τα γραφικά παραδοσιακά χωριά μας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να υποβληθούν σε μία ή και στις δύο κατηγορίες:

α. Καλλιτεχνική φωτογραφία

και

β. Αναμνηστική φωτογραφία

Η Προκήρυξη και το Δελτίo Συμμετοχής μπορούν να αναζητηθούν από τον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου www.landofexperiences.gr

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

ΒΡΑΒΕΙΑ:

Α. Καλλιτεχνική φωτογραφία

Χρυσό μετάλλιο : διαμονή για 2 νύχτες στο πολυτελές ξενοδοχείο Stella Island Luxury Resort&Spa 5* (adults only) stellaisland.gr κατά την περίοδο 01/07/20 έως 31/10/20 σε ένα Luxury Pool View Room με ημιδιατροφή βάσει διαθεσιμότητας

Αργυρό μετάλλιο : 2ήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal (5* Beach Resort) www.aldemarknossosroyal.gr

Χάλκινο μετάλλιο : Κτήμα  Πασπάτη, τραπέζι για έξι (6) άτομα  www.ktimapaspati.gr

Έπαινος : Saradari fish restaurant, γεύμα αξίας 50 €  www.saradari.com

Β. Αναμνηστική φωτογραφία

Χρυσό μετάλλιο : 2ήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Elysium Boutique Hotel Analipsi www.elysium-beach.gr

Αργυρό μετάλλιο : Axinos Mediterranean Cuisine & Sushi Restaurant, γεύμα αξίας 50 € για δύο (2) άτομα  facebook.com/axinosrestaurant/

Χάλκινο μετάλλιο : Yacht Food Lounge Cafe στην παραλία Γουβών, γεύμα για τέσσερα (4) άτομα www.facebook.com/Yacht.Restaurant.Cafe/

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  2. Ο φωτογράφος πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός του έργου που θα υποβάλει.
  3. Σε περίπτωση που φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος.
  4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι και πέντε (5) έργα ανά κατηγορία.
  5. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι μέχρι 50εκ. Χ 70εκ., σε ανάλυση 300dpi, σε αρχείο jpg και θα σταλούν με wetransfer στο e-mail του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου, tourismhersonissos@gmail.com
  6. H αποστολή θα συνοδεύεται με συμπληρωμένο το σχετικό δελτίο συμμετοχής για να είναι έγκυρη.
  7. Το όνομα κάθε αρχείου φωτογραφίας θα αποτελείται από τη κατηγορία, το ονοματεπώνυμο του δημιουργού και τον αύξοντα αριθμό. Έτσι για την κατηγορία «Καλλιτεχνική φωτογραφία» τα αρχεία θα έχουν ονόματα της μορφής:  papadakis-giorgos-Α1 έως Α5 και για την κατηγορία «Αναμνηστική φωτογραφία» papadakis-giorgos-Β1 έως Β5.
  8. Η κρίση των έργων θα γίνει εντός 15 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας παραλαβής και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, στον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου στη σελίδα www.landofexperiences.gr και θα αποσταλούν για δημοσίευση σε ελληνικά ΜΜΕ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για το έπαθλο που θα λάβουν και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση η οποία προσφέρει το έπαθλο για να πραγματοποιήσουν κράτηση είτε για τη διαμονή, είτε για το γεύμα.
  9. Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα παραμείνουν στην Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε μη κερδοσκοπικό σκοπό, σε ψηφιακό και έντυπο υλικό του Δήμου Χερσονήσου πάντα με την αναφορά του ονόματος του δημιουργού. Επίσης θα αναρτηθούν στη σελίδα τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου στο Facebook, https://www.facebook.com/chersonissos/.
  10. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί.
  11. Κάθε απρόβλεπτη περίπτωση που τυχόν θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού θα ρυθμιστεί με απόφαση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού. Αν το γεγονός αφορά στις κρίσεις των φωτογραφιών θα λυθεί από την Κριτική Επιτροπή.
  12. Οι αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής είναι οριστικές και αμετάκλητες.
  13. Για την κατηγορία της καλλιτεχνικής φωτογραφίας η αξιολόγηση θα γίνει από Κριτική Επιτροπή που θα οριστεί από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία.
  14. Η κατηγορία Αναμνηστική Φωτογραφία θα κριθεί από ψηφοφορία στο Facebook. Οι φωτογραφίες αυτής της κατηγορίας θα αναρτηθούν σε δημόσιο άλμπουμ φωτογραφιών στη σελίδα τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου στο Facebook, https://www.facebook.com/chersonissos/ και η ψηφοφορία θα διαρκέσει το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00 (μεσημέρι) έως 6 Ιουλίου και ώρα 12:00 (μεσημέρι).
  15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τους διαγωνιζόμενους όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού.
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos