Δείπνο στο σκοτάδι
Δείπνο στο σκοτάδι

Ένα διαφορετικό δείπνο, στο απόλυτο σκοτάδι, διοργανώνεται  το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο.  Οι συνδαιτυμόνες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φαγητό τους,

αξιοποιώντας όλες τις αισθήσεις τους, πλην της όρασης. Πρόκειται για το “Δείπνο στο σκοτάδι”,

Εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής η οποία διεξάγεται σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα είναι ο Βαγγέλης Αυγουλάς ο 28χρονος δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, Επικεφαλής της Νεολαίας Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών και Ειδικός συνεργάτης του Υπουργού κ. Κουρουπλή (τώρα Ναυτιλίας). Ο  ίδιος εκ γενετής τυφλός  αγωνίζεται καθημερινά για τα κοινά και για να βελτιώσει την ζωή των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Δείπνο στο σκοτάδι ….

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «ΕΠΑΥΛΗ» στο Ηράκλειο (Μαλάδες). Τη διοργανώνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Ηρακλείου, η Νεολαία Τυφλών και το blog ΄΄ με άλλα μάτια ΄΄  με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών  Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ).

Ο σύλλογος Τριτέκνων νομού Λασιθίου προσκαλεί και προτείνει ανεπιφύλακτατη συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή.  Άλλωστε τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το σύλλογο  ΑμεΑ ΄΄ Δικαίωμα στη Ζωή ΄΄ και το κόστος είναι μόνο 15 ευρώ με φαγητά και ποτά.

Τα φώτα θα είναι  κλειστά για τρεις ώρες και θα ανοίξουν στις 12.00 μμ μετά το δείπνο για να ακολουθήσει χορός και τραγούδι με ζωντανή ορχήστρα, με το γνωστό λυράρη Γιώργο Βρέντζο (Κάτη) και στη συνέχεια έμπειρο DJ με ελληνική και ξένη μουσική.

Όσοι επιθυμούν να οδοιπορήσουν σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι της μετάβασης από το σκοτάδι στο φως μπορούν να ενημερωθούν και να αγοράσουν προσκλήσεις από το σύλλογο Τριτέκνων Νομού Λασιθίου, από το γραφείο, τηλ. 2841021290,  από τους αντιπροσώπους σε όλο το νομό, , από το blog  του συλλόγου: http://triteknoi-lasithiou.blogspot.gr και στο blog, http://meallamatia.blogspot.gr/2016/11/9.html.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos