Εκδηλώσεις τριημέρου στη περιοχή δήμου Αγ Νικολάου
Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πάλης – “Κώστας Τραντάς”

Απόψε, Παρασκευή 7 Ιουλίου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην βραδινή συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο Καλό Χωριό.

Η συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλού Χωριού θα γίνει στη μαγευτική παραλία του Αγίου Παντελεήμονα και θα ξεκινήσει στις 9:30. Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Νωρίτερα, στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια της Εικαστικής έκθεσης Jean – Loup Poirier στη Δημοτική Πινακοθήκη του Αγίου Νικολάου. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι 17 Ιουλίου 10.00-14.00 & 18.00-21.00 και η Είσοδος είναι Ελεύθερη.

Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πάλης - "Κώστας Τραντάς”
Η Αλεξάνδρα Γκράβας

Η ΜΑΡΕ Α.Ε. σας προσκαλεί στη συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας με τίτλοι “με του έρωτα τις ευωδιές …”, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, στη πισίνα Αιγαίο του ξενοδοχείου Miramare Resort & Spa στον Άγιο Νικόλαο, ώρα 21:00. Προαιρετικά ενίσχυση του Σωματείου Φίλων Παιδόπολης Νεάπολης. Είσοδος δωρεάν. Η μαγική φωνή της διεθνούς φήμης Ελληνίδας Μεσόφωνου Αλεξάνδρα Γκράβας ξεπερνάει διαστάσεις συνόρων, γλωσσών και μουσικών στυλ. Η βραδιά αποτελεί ένα ερωτικό, λυρικό, μελωδικό ταξίδι με τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, το Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία κ.α. Μια διαδρομή στο διεθνές ρεπερτόριο από την Αλεξάνδρα Γκράβας που καταφέρνει να ξεπερνάει τα σύνορα, τα διαφορετικά είδη και μουσικά στυλ και να τα ενώνει κάτω από τις μαγικές εκτελέσεις της. Η διεθνούς καταξιωμένη Ελληνίδα έχει εμφανισθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Την συνοδεύει ο ταλαντούχος πιανίστας Πέτρος Μπούρας.

Εκδηλώσεις τριημέρου στη περιοχή δήμου Αγ Νικολάου
Ελεονώρα Ζουγανέλη

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, στη Νεάπολη, η Πολιτιστική Λαογραφική Εταιρεία Απάνω Μεραμπέλλου (ΠΛΕΑΜ) διοργανώνει την εκδήλωση “Ποίηση και Μουσική σε χρόνο Ενεστώτα”. Συντελεστές: Νικόλας Ευαντινός, ποιητής- μουσικός Μεικτή πολυφωνική χορωδία ΠΑΟΔΑΝ. Κείμενα – παρουσίαση: Μαρία Κωστάκη, Χρυσούλα Πατεράκη. Η εκδήλωση ξεκινά στις 8 το βράδυ στο Παλαιό Γυμνάσιο Νεάπολης και η είσοδος είναι Ελεύθερη.

Εκδηλώσεις τριημέρου στη περιοχή δήμου Αγ Νικολάου
Ποίηση και Μουσική σε χρόνο Ενεστώτα

Στην πλαζ του ΕΟΤ υπάρχει παράσταση για τα παιδιά στις 9 το βράδυ. Πρόκειται για την “Τζιτζιμιτζιχοτζιριά” της Στέλλας Μιχαηλίδου, από τη Θεατρική σκηνή Ηρακλείου. Η σκηνοθεσία είναι του Μάνου Μανιά και παίζουν οι Μαρία Φαρσάρη, Μαίρη Νταγιάκου, Άννα Δουλγεράκη, Κλεοπάτρα Βρεττού και Στέλλα Κορνίλη.

Κυριακή 9 Ιουλίου διεξάγεται το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πάλης – “Κώστας Τραντάς”, στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου. Διοργανωτές είναι το Αθλητικό Σωματείο Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Άρσης Βαρών “Ο Αλμυρός” και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.) Ξεκινά στη μία το μεσημέρι και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos