Ημέρα Αγάπης 2016, ευχαριστίες ΠΟΚΑΝ
από τη πλατεία Αγίου Νικολάου

Με αφορμή την πραγματοποίηση της εκδήλωσης “Ημέρα Αγάπης 2016″ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμβάλατε στην επιτυχία της με τη συμμετοχή σας στο φιλανθρωπικό παζάρι, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και γενικά στην όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Αρχικά, ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν με πάγκους στο παζάρι της Αγάπης. Συγκεκριμένα, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 1ου, 2ου, 3ου και 5ου Δημοτικού Αγ. Νικολάου, του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγ. Νικολάου, του Δημοτικού Καλού Χωριού, του 4ου Νηπιαγωγείου Αγ. Νικολάου, του 1ου,2ου και 3ου Γυμνασίου, του Γυμνασίου Κριτσάς, του Γυμνασίου Νεάπολης, του 1ου και 2ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου, του ΕΠΑΛ και ΕΕΕΕΚ Αγ. Νικολάου. Επίσης, τον ΟΚΥΔΑΝ, την ΕΣΤΙΑ, το ΚΕΘΕΑ, τα Τμήματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, την Ενορία Ευαγγελίστριας, το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Αγ.Νικολάου και Μικρασιατών – Ποντίων Μεραμβέλλου. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσφορά κατασκευών ή υλικών για τους πάγκους της Αγάπης από απλούς συμπολίτες μας με χαρακτηριστική περίπτωση την κ.Αντιγόνη, το ζευγάρι Jonh και Enid White και άλλους.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα για την παραχώρηση και μεταφορά πάγκων, τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου που φρόντισαν για την ασφάλεια όλων μας τις ώρες της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στην ΕΣΤΙΑ, το Junior Academy, την Εταιρεία Κουκουράκης Lines, το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου (Τμήματα Αισθητικής, Κομμωτικής, Φυσικοθεραπείας και Πληροφορικής) καθώς και στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών που απασχόλησαν δημιουργικά μικρούς μα και μεγάλους.

Ευχαριστούμε την Ενορία Ευαγγελίστριας, το ΕΠΑΛ και ΕΕΕΕΚ Αγ.Νικολάου καθώς και τον καστανά μας που μας ζέσταναν με τις λιχουδιές και τα γευστικά τους ροφήματα.

Ιδιαίτερη εορταστική νότα στην ατμόσφαιρα της εκδήλωσης έδωσαν με τις μελωδίες τους  η Παιδική Χορωδία Ενορίας Ευαγγελίστριας, το Ωδείο Τέχνης, αλλά και οι μουσικοί: Ατσαλής Μάνος, Γιαννικάκης Κωστής, Καμπανός Νεκτάριος, Πέτρος Χουρδάκης, Μουλακάκης Αριστοτέλης, Διαλυνάς Αλέξανδρος, Σίμος Κουναλάκης, Μαρία Λεμπιδάκη, Αχιλλέας Μακράκης, Καββουσανός Αλέξανδρος, Δημήτρης Κούζιος, Γιώργος Μπερτσιάς, Μαθιουδάκης Αλέξανδρος & Μανιαδάκη Νίκος. Με τους χορευτικούς τους ρυθμούς μάς ξεσήκωσαν το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστηρίου Winners, κρητικοί & λαϊκοί χοροί από τη σχολή Γιαννίκου-Ταμιωλάκη, η Σχολή Χορού FUENTE, το Dance Project, αλλά και οι μαθήτριες Καρτεράκη Άννα-Χαρά, Τατιάνα Όνου, Μαρία Παπαχρήστου, Μιχαέλα Πιπεράκη, Πάμελα Τσόκου, Ίριδα Σταματίου και Κάλλια Χριστουλάκη

Το κέφι απογείωσαν με τη ζωντάνια και το ταμπεραμέντο τους οι μαθητές Άννα Γκογκιασβίλι, Δημήτρης Καλδίρης και η φοιτήτρια Ηλιάννα Αλεξανδρή που είχαν αναλάβει την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Ευχαριστούμε το εργαστήρι γραφιστικής τέχνης  του Αντώνη Φούσκη στη Νεάπολη για την επιμέλεια της αφίσας, την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, το «Φωνήεν», το CNA news αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και Lato fm 103,3 για την προβολή της εκδήλωσης. Για την πραγματοποίηση του όλου εγχειρήματος το οικονομικό βάρος ανέλαβε ο ΠΑΟΔΑΝ, την ηχητική κάλυψη ο Γιώργος Τουτουδάκης και την κατασκευή της εξέδρας ο Μάνος Λεμπιδάκης. Τους ευχαριστούμε όλους.

Πάνω από όλους όμως ευχαριστούμε τους πολίτες της περιοχής που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους και την ενίσχυση του κουμπαρά της Αγάπης δίνοντάς μας κουράγιο να αντέχουμε τη διοργάνωση μιας τόσο απαιτητικής εκδήλωσης και να συνεχίζουμε προσπαθώντας στα μέτρα που η οικονομική συγκυρία επιτρέπει να γινόμαστε καλύτεροι.

Η συνάντηση όλων των φορέων που συμμετείχαν στην Ημέρα Αγάπης θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2016 στις 17.00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ώστε να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν προτάσεις για τη διάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε.

Οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου σας εύχονται Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη να στέκεστε αλληλέγγυοι.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos