Ημέρα Αγάπης 2016, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
η αφίσα της εκδήλωσης

Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου

διοργανώνουν για 13η χρονιά την Ημέρα Αγάπης.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχετε αγκαλιάσει μικροί και μεγάλοι, έχει σκοπό την ενίσχυση του «κουμπαρά της αγάπης», από τον οποίο καλύπτουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ανάγκες μαθητών και οικογενειών του Δήμου Αγ.Νικολάου.

Έτσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν την περσινή χρονιά διατέθηκαν στην κάλυψη εξόδων για: αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας μαθητών (με χαρακτηριστική περίπτωση την εγχείριση ανοιχτή καρδιάς μαθήτριας), το εισιτήριο για συμμετοχή μαθητών σε εκδηλώσεις του σχολείου τους, δίδακτρα αγγλικών, Η/Υ, πληρωμή ενοικίων και λογαριασμών, συμβολή στα έξοδα σύστασης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων Αγίου Νικολάου, ανάγκες σε ρουχισμό και τρόφιμα…

Στη φετινή Ημέρα Αγάπης η συμμετοχή των φορέων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Διαφόρων ειδών κατασκευές και λιχουδιές θα βρείτε στους πάγκους του 4ου Νηπιαγωγείου Αγ. Νικολάου, του 1ου, 2ου, 3ου και 5ου Δημοτικού Αγ. Νικολάου, του Ειδικού Δημοτικού Αγ. Νικολάου, του Δημοτικού Καλού Χωριού, του 2ου και 3ου Γυμνασίου, του Γυμνασίου Κριτσάς, του Γυμνασίου Νεάπολης, του 1ου και 2ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου, του ΕΠΑΛ και ΕΕΕΕΚ Αγ. Νικολάου,  του  ΚΕΘΕΑ, του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, της Ενορίας Ευαγγελίστριας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Αγ.Νικολάου, των Μικρασιατών – Προσφύγων Μεραμβέλλου, των Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Μεραμβέλλου- Οροπεδίου και του Σώματος Ελλήνων Οδηγών. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, από την πλούσια συλλογή στον πάγκο του ΟΚΥΔΑΝ μπορείτε να επιλέξετε βιβλία για κάθε ηλικία.

Αυτό όμως που κυριαρχεί στη φετινή Ημέρα Αγάπης είναι τα παιχνίδια και οι βιωματικές δράσεις! Πολλοί από τους παραπάνω φορείς αλλά και το Junior Academy, η Εταιρεία ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ Line και η ΕΣΤΙΑ θα απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο μεγάλους και παιδιά. Στη συντροφιά μας θα έχουμε και τον Αη Βασίλη για να φωτογραφηθείτε μαζί του αλλά και Ξυλοπόδαρο!

Πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν και στον πάγκο του ΙΕΚ Αγίου Νικολάου: τα τμήματα Αισθητικής και Κομμωτικής θα επιμεληθούν τη χριστουγεννιάτική εμφάνισή μας, το τμήμα Φυσικοθεραπείας θα φροντίσει για τη σωματική μας ευεξία, ενώ το τμήμα Πληροφορικής σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών θα μας ενημερώσει για τους κινδύνους του Διαδικτύου.

Ημέρα Αγάπης 2016, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
από τη συνέντευξη τύπου οι διοργανώτριες

Με χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο μελωδίες θα μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά μαθητικά συγκροτήματα, η Παιδική Χορωδία Ενορίας Ευαγγελίστριας και το Ωδείο Τέχνης. Τα κορίτσια της ρυθμικής του Γυμναστηρίου Winners, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και των σχολών χορού Γιαννίκου Ταμιωλάκη, Fuente και Dance Project θα μας συνεπάρουν με τον χορό τους.

Και αν με όλα αυτά σας ανοίξει η όρεξη, μην ανησυχείτε! Σε διάφορους πάγκους θα ετοιμάζονται ζεστές λιχουδιές, στη φουφού του καστανά μας θα βρείτε αχνιστά κάστανα, ενώ το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου θα ψήνει πεντανόστιμα σουβλάκια στα κάρβουνα και θα μας γλυκάνει με μαλλί της γριάς!

Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, κεράσματα, ευχές και παιχνίδια μας περιμένουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00-14.30 στην Πλατεία της πόλης μας.

Για να νιώσουμε τη χαρά των εορτών και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για το ακριβές σημείο που θα τοποθετηθεί ο πάγκος κάθε φορέα. Σας παρακαλούμε λοιπόν να είστε από τις 9:30 στο χώρο της πλατείας το πρωί της Κυριακής, για να παραλάβετε και να ετοιμάσετε τον πάγκο σας!

Μαθητικές Κοινότητες –ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΕΛΜΕ Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos