Ημέρα αγάπης 2017, δεύτερο κάλεσμα διοργάνωσης
από τη πλατεία Αγίου Νικολάου, ημέρα αγάπης 2016

Στην πρώτη συνάντηση για τη φετινή Ημέρα Αγάπης συναντηθήκαμε τα μέλη του ΔΣ της Πολιτιστικής Ομάδας Καθηγητών Αγίου Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου με εκπροσώπους κοινωνικών και ιδιωτικών φορέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η «Ημέρα Αγάπης», που μετρά 14 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 17-12-2017 στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου. Στην πρώτη αυτή συνάντηση έγινε ενημέρωση για το «Ταμείο της Αγάπης», απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και δηλώθηκαν συμμετοχές στο παζάρι, στα δρώμενα αλλά και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Παράλληλα, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα, ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης.

Για το οριστικό κλείσιμο των συμμετοχών και τον καλύτερο προγραμματισμό των αναγκών υπενθυμίζουμε σε όλους τη δεύτερη συνάντησή μας την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ελάτε να δηλώσετε συμμετοχή και να ρυθμίσουμε μαζί τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης!

ΠΟΚΑΝ- ΕΛΜΕ Λασιθίου

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6945897028 Τζερεμέ Ελένη

6974796508 Γιατζάκη Ελπίνίκη

6944967296 Ρουμπελάκη Ανθή

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos