Η Αλεξάνδρα Γκράβας στο Μιραμάρε
Η Αλεξάνδρα Γκράβας ερμηνεύει

Μια μοναδική βραδιά μουσικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Μιραμάρε στον Άγιο Νικόλαο, με σκηνικό τον κόλπο του Μεραμπέλλου και την πανσέληνο.

Η mezzo soprano Αλεξάνδρα Γκράβας με τον πιανίστα της, κράτησαν σε απόλυτη ησυχία ή κάλεσαν σε συνοδεία το κοινό το οποίο άκουσε συνθέσεις Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, μουσικές του κόσμου, ακόμα και Ερωτόκριτο.

Όπως είπε η κυρία Βούλα Βαρκαράκη, στο καλωσόρισμα, η βραδιά προέκυψε από μια συνάντηση της ίδιας με την κ. Γκράβας, πριν μερικά χρόνια. “Αποτελεί μεγάλη τιμή για μας που εκπροσωπούμε την εταιρεία ΜΑΡΕ, να φιλοξενούμε απόψε στο ξενοδοχείο MIRAMARE, την διεθνούς φήμης Ελληνίδα λυρική ερμηνεύτρια κ. Αλεξάνδρα Γκράβας, η φωνή και η σκηνική παρουσία  της οποίας  ξεπερνά τα  σύνορα χωρών, γλωσσών και μουσικών στυλ.”

Από τη πλευρά της παιδόπολης Νεάπολης στην οποία πήγαν τα έσοδα από την εκδήλωση, η κ. Φαρσάρη ευχαρίστησε για την ενίσχυση.

Η εκδήλωση έκλεισε με γεύσεις προσφορά του ξενοδοχείου …..

Η μαγική φωνή της διεθνούς φήμης Ελληνίδας Μεσόφωνου Αλεξάνδρα Γκράβας ξεπερνάει διαστάσεις συνόρων, γλωσσών και μουσικών στυλ. Η βραδιά αποτελεί ένα ερωτικό, λυρικό, μελωδικό ταξίδι με τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, το Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία κ.α. Μια διαδρομή στο διεθνές ρεπερτόριο από την Αλεξάνδρα Γκράβας που καταφέρνει να ξεπερνάει τα σύνορα, τα διαφορετικά είδη και μουσικά στυλ και να τα ενώνει κάτω από τις μαγικές εκτελέσεις της. Η διεθνούς καταξιωμένη Ελληνίδα έχει εμφανισθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Την συνοδεύει ο ταλαντούχος πιανίστας Πέτρος Μπούρας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos