Η κραυγή του λύκου και στην Αθήνα
από τη παρουσίαση στην Αθήνα

Στην αίθουσα “Γιάννης Ρίτσος” του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Αιγάλεω στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Μανώλη Συλλιγάρδου “Η κραυγή του λύκου”.

Στην εκδήλωση συμμετείχε Κρητικό μουσικό συγκρότημα με Ριζίτικα και Κρητικά τραγούδια  και η χορευτική ομάδα νέων του συλλόγου Κρητών του Δήμου Αιγάλεω. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον έγκριτο δημοσιογράφο και πολιτευτή κ. Γιώργο Κουτουλάκη και από τον πρόεδρο Κρητών του Δήμου Αιγάλεω κ. Ανδρέα Κλησαρχάκη.

Η κραυγή του λύκου και στην Αθήνα
η χορευτική ομάδα νέων του συλλόγου Κρητών του Δήμου Αιγάλεω

Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, πολιτικοί και δημοτικοί παράγοντες,  αντιπρόσωποι των κρητικών συλλόγων της Αττικής και κόσμος από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Ακολούθως διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου από την θεατρική ομάδα του συλλόγου.

Μίλησαν επίσης εκ μέρους του εκδοτικού οίκου “Συλλεκτική πένα” ο εκδότης κ. Γιάννης Βλάσσης και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Μανώλης Συλλιγάρδος. Στη συνέχεια υπήρξε επαφή των τοπικών ΜΜΕ με τον κ. Μανώλη Συλλιγάρδο σε θέματα που αφορούσαν το περιεχόμενο του ιστορικού μυθιστορήματος και η εκδήλωση έκλεισε με  την υπογραφή των βιβλίων από τον συγγραφέα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos