Παπαδόπουλος, ΘραψανιώτηςΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Πέμπτης (12/1), η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου και το Κέντρο Φωτογραφίας Μεραμπέλλου. Στο φουαγιέ του Κινηματοθεάτρου REX, βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του καλού σινεμά και της φωτογραφίας και τίμησαν με τη παρουσία τους τη λέσχη. Φυσικά και ήταν εκεί και ο πρόεδρος και το Δ.Σ., τόσο της Κινηματογραφικής Λέσχης όσο και του Κέντρου Φωτογραφίας.
Για την προσπάθεια που πάει πίσω αρκετά χρόνια μίλησε και ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ.  Μανόλης Θραψανιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες του εγχειρήματος, αλλά και στους τρόπους λειτουργίας που θα πρέπει να εξευρεθούν διότι σε λίγο θα πάψει να υπάρχει η κρατική επιχορήγηση, οπότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν.
Φίλοι της ΛέσχηςΤο φλουρί της Κινηματογραφικής Λέσχης το οποίος αντιστοιχουσε σε τρεις ταινίες DVD, βρήκε ο κ. Τασος Αναστασάκης.
Το φλουρί του Κέντρου Φωτογραφίας Μεραμπέλλου βρήκε ο κύριος Μιχάλης Κανάς. Έτσι πήρε μια αινία σε DVD και ένα βιβλίο με φωτογραφίες της Nelly’s από τη Κρήτη.
Μετά τη πίτα και τα φλουριά, ακολούθησε η προβολή της ταινίας, «Η εποχή του θερισμού».
 
Και του χρόνου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos