Οι περιθαλπόμενοι τραγουδούν

Από την εκδήλωση

Καλά πέρασαν οι περιθαλπόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου, στη μικρή τους γιορτή που έγινε το Σάββατο (20/12), στην αίθουσα εκδηλώσεων του τέταρτου δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου, με προσκεκλημένους, γονείς, συγγενείς και φίλους, οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά τους, μαζί τους. Παρόντες και ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο υποδιοικητής ΔΥΠΕ Κρήτης, διοικητές νοσοκομείων κλπ.

Η εορτή ξεκίνησε με ένα μικρό σκετσάκι των περιθαλπόμενων με τον παλιό χρόνο να φεύγει και τον νέο να έρχεται και τα ανάλογα ποιήματα και μουσικές, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Ειρήνης Παναγιωτάκη.
Ακολούθησαν τραγούδια από τη σχολή παραδοσιακής μουσικής του Δημήτρη Θραψανιώτη, για να ολοκληρωθεί το μουσικό μέρος με τη χορωδία Ουράνιο Τόξο του συλλόγου αλλοδαπών INCO.

ο Μητροπολίτης με τον Άη Βασίλη

Από την εκδήλωση

Μιλώντας για την ημέρα, όλοι εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, ευχήθηκαν χρόνια πολλά και υποσχέθηκαν την βοήθεια τους στη προσπάθεια αυτή του Θεραπευτηρίου. Ο διοικητής του ιδρύματος κ. Γαλανάκης, αναφέρθηκε στη προσπάθεια των εργαζομένων, για να ακολουθήσει αμέσως μετά το μοίρασμα των δώρων στους περιθαλπόμενους.

Η βραδιά έκλεισε με μικρή δεξίωση που είχε ετοιμάσει το προσωπικό του ιδρύματος.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos