Καλοί τρόποι για μικρές κυρίες και μικρούς κυρίουςΠαιδιά, ελάτε να μελετήσουμε μαζί ένα βιβλίο γεμάτο τρυφερές ιστοριούλες με πολύ ευγενικούς πρωταγωνιστές και πανέμορφες εικόνες. Ένα βιβλίο αλλιώτικο απ’ όσα μέχρι σήμερα έχετε κρατήσει στα χέρια σας. Ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και εκτίμηση στις μικρές καθημερινές μας συνήθειες.
 
Ένα βιβλίο για σας, τους «καθωσπρέπει» μικρούς μου φίλους.
 
Έτσι καλωσορίζει η συγγραφέας Ρέα-Ελευθερία Καρκαβάτσου τους μικρούς κυρίους και κυρίες στο νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός «Καλοί τρόποι για μικρές κυρίες και μικρούς κυρίους» και το οποίο ανήκει στη σειρά «Βατόμουρο»  (για παιδιά πάνω από 7 ετών).
 
Η συγγραφέας
 Η Ρέα-Ελευθερία Καρκαβάτσου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στην Ελβετία, στο Πανεπιστήμιο του Neuchâtel, Μοντέρνα Γαλλική Γλώσσα και Πολιτισμό. Έχει λάβει μέρος σε αρκετά συνέδρια, συμπόσια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ελβετία, Σκωτία). Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα Δημοσίων Σχέσεω από την Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, όπως επίσης και «Ευρωπαϊκών Διαπραγματεύσεων» από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας.
 
Έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα και μελέτες και είχε την επιμέλεια ειδικών σελίδων στον ημερήσιο τοπικό και περιοδικό Τύπο κυρίως για το παιδί. Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη της Ελβετίας. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Lions και είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών συλλόγων, εταιρειών και συνδέσμων (Ελληνική Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων από το 1991, Διεθνής Εταιρεία «Φίλων Νίκου Καζαντζάκη», Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου κ.ά.).
 
Ασχολείται ενεργά με τις δημόσιες σχέσεις (διοργάνωση εκδηλώσεων, πληροφόρησε σε διάφορους τομείς με ομιλίες σε σχολεία, συλλόγους και διαγωνισμούς για παιδιά) και τις καλές τέχνες (ζωγραφική-διακοσμητική). Είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos