αφίσες ταινιών
αφίσες ταινιών

To Δ.Σ της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ενημερώνει τους φίλους της 7ης Τέχνης ότι το πρόγραμμα τακτικών εβδομαδιαίων προβολών στο κινηματοθέατρο REX, για την χειμερινή περίοδο 2015/16 ολοκληρώθηκε.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η αίθουσα προβολής στο κινηματοθέατρο REX δεν είναι διαθέσιμη, οπότε αναγκαστικά οι τακτικές προβολές της Πέμπτης διακόπτονται.

Όταν η αίθουσα αποδεσμευτεί, η Λέσχη Κινηματογράφου θα επανέλθει με προβολή βραβευμένων ταινιών από το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2015 ή/και με αφιέρωμα στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο. Ημερομηνίες και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, που με την υλική και ηθική συμπαράσταση τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος προβολών της Λέσχης Κινηματογράφου.

Αρχικά ευχαριστούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την συμπαράσταση και την παραχώρηση της αίθουσας προβολής, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Σωματείου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» που διαχρονικά παρουσιάζει στην έντυπη και ηλεκτρονική της έκδοση, τις δραστηριότητες της Λέσχης Κινηματογράφου. Θερμά ευχαριστούμε και τους τοπικούς Ρ/Σ (104.4Fm radio, lato fm & ράδιο-Λασίθι) καθώς και τους Ρ/Σ era Ηρακλείου και radio 98.4. Eπίσης ευχαριστούμε τις ηλεκτρονικές σελίδες φωνη εν, νέα του Μεραμπέλλου, cretevents, cretalive, e-Κρήτη που βοήθησαν στην ενημέρωση του σινεφίλ κοινού της περιοχής μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στο εστιατόριο «BLE KATSAROLAKIA» για την εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά του στο Σύλλογο μας. Ιδιαίτερο ευχαριστώ και στο φοροτεχνικό γραφείο του Κωστή Αποστολάκη για την εξαιρετική λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη. Θερμά ευχαριστούμε επίσης και την κ. ΛΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ, για την δωρεά της στη Λέσχη Κινηματογράφου, στη μνήμη του συζύγου της. Ακόμη ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ» και την εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών «INTESS COMPUTERS» για την στήριξη που μας προσέφεραν.

Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κινηματογραφόφιλους, που πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης μπροστά στη μεγάλη οθόνη, δίνουν νόημα στην προσπάθεια μας. Η πολυάριθμη παρουσία τους είναι το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προβολές επιλεγμένων ταινιών στο κινηματοθέατρο REX το χειμώνα και στο σινέ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos