Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεπέρασαν τα  τετρακόσια (400) άτομα οι επισκέπτες της ζωντανής  Φάτνης  στην περιοχή Άγιος Πέτρος Πηγαδίων
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεπέρασαν τα τετρακόσια (400) άτομα οι επισκέπτες της ζωντανής Φάτνης στην περιοχή Άγιος Πέτρος Πηγαδίων

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεπέρασαν τα τετρακόσια (400) άτομα οι επισκέπτες της ζωντανής Φάτνης στην περιοχή Άγιος Πέτρος Πηγαδίων, που για πρώτη μέρα «ζωντάνεψε» την θεία Γέννηση την Κυριακή 21/12 στις 11:00 π. μ.

«Δεν ήταν και τόσο εύκολο το εγχείρημα» δηλώνει ο Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ κ. Γιώργος Βασιλαράκης «όμως με κέφι και μεράκι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ζωντανή φάτνη , που αναμφισβήτητα εντυπωσίασε όλους και το κυριότερο μας μετέδωσε το κλίμα των ημερών. Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΚΟΠΑΠ, τους Εθελοντές του νησιού μας και φυσικά, όλους τους μαθητές και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας και συμμετείχαν στην φάτνη μας.»

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σπηλιά, είναι πραγματικά εκθαμβωτική και η συνολική της εικόνα συνέβαλε καθοριστικά στο να γίνει αληθοφανής η όλη αναπαράσταση. Η Δημοτική Χορωδία, για άλλη μία φορά πλαισίωσε μία ακόμη πρωτοβουλία του ΚΟΠΑΠ,   με ύμνους Χριστουγέννων, ενώ τα αναμμένα κεριά στο εσωτερικό της σπηλιάς, υπογράμμισαν με το φως τους την απαιτούμενη θρησκευτική κατάνυξη.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν την ζωντανή φάτνη μπορούν στις 22/12,23/12 και 24/12 από τις 12: 00 το μεσημέρι έως και τις 14 :30.

                                                        

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos