Η Χορωδία Μαλίων και η Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες
Η Χορωδία Μαλίων και η Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες

Η Χορωδία Μαλίων και η Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες, τις μουσικές και τις φωνές τους και μας καλούν σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χερσονήσου

και της Περιφέρειας Κρήτης στον Δήμο Χερσονήσου και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων «ΕΣΤΙΑ», για τρίτη χρονιά, συνεχίζει να ωριμάζει και εργάζεται προσηλωμένη στους ευγενείς της στόχους. Η αρμονική συνεργασία της με την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και υπό την ακούραστη επιμέλεια του Μουσικού Δ/ντή Νίκου Αντωνακάκη, μας ταξιδεύει και φέτος σε ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο σε πέντε παραστάσεις. Συμπράττουν η  Λίντα Αθανασοπούλου-Κωνσταντουλάκη (μέτζο σοπράνο) και ο Γιώργος Ψαρουδάκης (τενόρος).

Η αυλαία ανοίγει με τη πρώτη μουσική εκδήλωση, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Κωνσταντίνου πλάι στη θάλασσα στις Κάτω Γούβες την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:

Τετάρτη 29/7/2015,    ώρα 21.30                          Άγιος Κωνσταντίνος, Γούβες

Σάββατο 01/08/2015, ώρα 21.30              Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων

Τετάρτη 05/08/2015, ώρα 21.30                            Πάρκο Παναγιωτάκη, Επισκοπή

Σάββατο 08/08/2015, ώρα 21.30              Άνω Χερσόνησος

Δευτέρα 14/08/2015, ώρα 21.30              Κηποθ. Μ.Χατζιδάκις, Ηράκλειο

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης δήλωσε: «Στο Δήμο Χερσονήσου νιώθουμε υπερήφανοι για την πολιτιστική μας κληρονομιά που καταγράφεται σε βάθος χιλιάδων χρόνων και εμφαίνεται στα ευρήματα και στους χώρους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξία.

Είμαστε εξίσου υπερήφανοι για τους ανθρώπους και τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του πολιτισμού και παράγουν πολιτιστικά αγαθά που όλη η κοινωνία μπορεί να απολαύσει.

Η αφιλοκερδής εθελοντική συνεισφορά των εβδομήντα περίπου μελών που απαρτίζουν και τα δύο σχήματα αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα ενεργούς συμμετοχής και προσφοράς στην κοινωνία και γι’ αυτό τους συγχαίρουμε.»

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ: Κ.Ε.Δ.Χ., Κ.ΟΙ.ΠΟ.ΔΙ. Χερσονήσου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos