Νοιάζομαι και δρω εικαστικά, ευχαριστήριο
τα βιβλία που μαζεύτηκαν από την έκθεση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εικαστικής έκθεσης ‘’Νοιάζομαι και δρω εικαστικά’’ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους μαθητές μας που συμμετείχαν στην έκθεση

καθώς και την εικαστικό μας κ. Σοφία Ντόβολη, η οποία με πολλή αγάπη και μεράκι επιμελήθηκε της έκθεσης. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την εκτύπωση των αφισών της εκδήλωσής μας την γραφίστρια κ. Φανή Μπατζάκη, για την προσφορά τους στο μπουφέ των εγκαινίων μας το Ζαχαροπλαστείο ΑΣΤΕΡΙΑ, τον Φούρνο ΚΑΡΓΑΤΖΗ και την εταιρεία ποτών-αναψυκτικών ΣΙΓΑΝΟΣ. Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΑΟΔΑΝ για την παραχώρηση της Πινακοθήκης και τους χορηγούς επικοινωνίας: ΑΝΑΤΟΛΗ, fonien.gr, cna.gr, latofm, 104,4fm.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους γονείς που ανέλαβαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, τη μεταφορά ή και τη φύλαξη του χώρου της έκθεσης: κ. Σοφία Καλύβα, κ. Κατερίνα Σγουρού, κ. Άννα Σαριδάκη, κ. Ρούλα Γιαχνάκη, κ. Μαριλένα Σφυράκη, κ. Ευδοκία Αλεβιζοπούλου, κ. Λουκάκη Γεώργιο,κ. Απιδιανάκη Εμμανουήλ και κ. Καροφυλάκη Χρύσα, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Τέλος, ευχαριστούμε τα σχολεία και τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν την έκθεση και ενίσχυσαν τη Σχολική Βιβλιοθήκη μας με την προσφορά τους σε βιβλία.

Η Διευθύντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos