Οι δραπέτες της σκακιέρας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου
Οι δραπέτες της σκακιέρας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου

”Ανεβαίνουμε στο σανίδι του ΡΕΞ, για να αποκτήσουμε τo δικό μας… ”

Αυτό είναι το σύνθημα των μαθητών της Ε1 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, οι οποίοι μαζί με τις εκπαιδευτικούς Γωνιωτάκη Φωτεινή και Φαρσάρη Πάτρα ανέλαβαν δράση!

Tην Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου, πρόκειται να παρουσιάσουν στο ΡΕΞ την μουσικοθεατρική παράσταση – οπερέτα του Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο ” Οι δραπέτες της σκακιέρας”.

Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς, γι αυτό το τόσο απαιτητικό έργο. Όμως, ικανοποίηση, χωρίς δουλειά και προσπάθεια, δεν υπάρχει.

Και αυτό το έμαθαν καλά οι μικροί μας ηθοποιοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν όχι μόνο να αποσπάσουν το χειροκρότημα των θεατών αλλά και να συνεισφέρουν με την ηθοποιία τους στην συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να μπορέσει το σχολείο τους να αποκαταστήσει τη σκηνή στην αίθουσα εκδηλώσεών του.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης ενός μέρους του σχολείου μας το 2010, η αίθουσα εκδηλώσεων είχε μετατραπεί σε τέσσερις(4) μαθητικές τάξεις, οι οποίες το 2012 γκρεμίστηκαν, χωρίς όμως να γίνει κάποια ανακαίνιση ή έστω συντήρηση της αίθουσας εκδηλώσεων. Οι διάφορες εκδηλώσεις αυτή τη στιγμή γίνονται σε έναν χώρο ο οποίος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις.

Σας περιμένουμε λοιπόν στις 2 και 3 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο ΡΕΞ και είμαστε σίγουροι πως η εξαιρετική δουλειά και το ταλέντο των παιδιών του Ε1, θα σας ταξιδέψει και θα σας συγκινήσει! Ταυτόχρονα με την παρουσία σας θα ενισχύσετε την προσπάθειά μας να αποκτήσουμε κι εμείς το δικό μας σανίδι… Καλή αντάμωση!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos