Οι χορωδίες Ιεράπετρας & Αγίου Νικολάου για τα κοινωνικά παντοπωλεία
κοινή συνάντηση χορωδιών

Μετά και την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα για τη στήριξη των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων η Μικτή  Πολυφωνική Χορωδία  του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας

στον Άγιο Νικόλαο, οι δύο χορωδίες ενώνουν και πάλι τις φωνές τους την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Οι χορωδίες Ιεράπετρας και Αγ. Νικολάου, υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου
η χορωδία Αγίου Νικολάου

Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη Δ/νση της κας. Μαρίας Παπαγιαννάκη και η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό τη Δ/νση του κ. Μανώλη Κανακάκη πρωταγωνιστούν σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ενισχύσει το έργο των Κοινωνικών Παντοπωλείων, υποστηρίζοντας τον συνάνθρωπο.

Οι χορωδίες Ιεράπετρας και Αγ. Νικολάου, υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου
η χορωδία Ιεράπετρας

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017  στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας και αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας.

Οι χορωδίες Ιεράπετρας & Αγίου Νικολάου για τα κοινωνικά παντοπωλεία
το πρόγραμμα εμφάνισης των δύο χορωδιών
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos