στο Κρητικό χωριό της Μελβούρνης
στο Κρητικό χωριό της Μελβούρνης

Με μεγάλη χαρά μικροί και μεγάλοι υποδέχθηκαν τον Άγιο Βασίλη και φέτος στο Κρητικό Χωριό της Μελβούρνης ο οποίος αφήχθη απ’ευθείας από τη Κρήτη φορώντας τα στιβάνια του και κρατώντας τη κατσούνα του φορτωμένος με δώρα και εκπλήξεις για όλους.

Η γιορτή έλαβε χώρα τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στη Λέσχη των Μελών του Κρητικού Χωριού της Μελβούρνης.

Στο χώρο υπήρχαν πολλές δραστηριότητες οι οποίες κράτησαν για πολλές ώρες απασχολημένους και ιδιαίτερα χαρούμενους τους μικρούς μας φίλους, όπως φάρμα με ζώα, ένα μεγάλο φουσκωτό Κάστρο καθώς και τεχνητό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Το φαγητό και το ποτό ήταν για ακόμα μια φορά άφθονο με λαχταριστό γουρουνόπουλο και αρνί στη σούβλα και πολλούς Κρητικούς παραδοσιακούς μεζέδες.

Το μουσικό κομμάτι ανέλαβαν τα Κρητικόπουλα Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Λύρα), Γιάννης Λιονάκης (Λαούτο) και Γιώργος Ρεράκης (Λαούτο) όπου ξεσήκωσαν τα μέλη με την υπέροχη μουσική τους και το γλέντι δεν άργησε να στηθεί.

στο Κρητικό χωριό της Μελβούρνης
στο Κρητικό χωριό της Μελβούρνης

Το παρόν έδωσαν το Γυναικείο τμήμα καθώς και το τμήμα Νεολαίας της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης που διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Ο Άγιος Βασίλης αφού μοίρασε τα δώρα, ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2016. Φόρτωσε το σάκο του με καλούδια και πολλά χαιρετίσματα στη Κρήτη και ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της επιστροφής με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα είναι και πάλι κοντά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης – Αυστραλίας εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ένα Δημιουργικό και Ευημερές Νέο Έτος.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos