ο Θανάσης Βαλτινός στο Λασίθι
ο Θανάσης Βαλτινός στο Λασίθι

Το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου οργανώνει στο πλαίσιο του (όχι απλώς καινοτόμου, αλλά) ρηξικέλευθου προγράμματος «Συγγραφείς στα σχολεία και τις πόλεις» επίσκεψη του πεζογράφου και ακαδημαϊκού, Θανάση Βαλτινού σε σχολεία και πόλεις του νομού Λασιθίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(σε συνεργασία με με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου, τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και το βιβλιοπωλείο «Προμηθέας»)

Δευτέρα 3/11/2014: το πρωί επίσκεψη σε σχολεία Νεάπολης, το μεσημέρι σε σχολεία Αγίου Νικολάου και το απόγευμα ώρα 7 τιμητική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ, με ελεύθερη είσοδο για όλον τον κόσμο, όπου θα παρουσιασθεί το έργο του συγγραφέα, θα μιλήσει ο ίδιος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει βιβλία του που θα πωλούνται στον ίδιο χώρο.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

(σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και το βιβλιοπωλείο «Πάπυρος»)

Τρίτη 4/11/2014: το πρωί επίσκεψη σε σχολεία Ιεράπετρας και στις 12 το μεσημέρι εκδήλωση στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», για μαθητές και πολίτες της Ιεράπετρας, όπου θα παρουσιασθεί το έργο του συγγραφέα, θα μιλήσει ο ίδιος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει βιβλία του που θα πωλούνται στον ίδιο χώρο.

ΣΗΤΕΙΑ

(σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας και το βιβλιοπωλείο «Αερόστατο»)

Τρίτη 4/11/2014: το απόγευμα 6 μμ. εκδήλωση στο «Πολύκεντρο, για μαθητές και πολίτες της Σητείας, όπου θα παρουσιασθεί το έργο του συγγραφέα, θα μιλήσει ο ίδιος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει βιβλία του που θα πωλούνται στον ίδιο χώρο.

Την Τετάρτη 5/11/2014 ο συγγραφέας-ακαδημαϊκός θα περιηγηθεί στα αξιοθέατα της περιοχής και θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos