Μάριος ΤόκαςΈπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν οι συναυλίες του Μάριου Τόκα στην ελληνική Περιφέρεια με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής (ΚΟΕΜ) , τώρα ήρθε και η σειρά της Κρήτης να απολαύσει τη μουσική και τα τραγούδια του καταξιωμένου κύπριου συνθέτη.
 
Έτσι λοιπόν ο πρώτος σταθμός του συνθέτη, για το νομό Λασιθίου, θα είναι η Ιεράπετρα, όπου τις 23 Μαρτίου θα εμφανιστούν στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων, στις 9 το βράδυ.
 
Την επόμενη μέρα στη Σητεία, στο κινηματοθέατρο ΜΙΝΩΑ στις 9 και 30 το βράδυ. Τέλος, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα βρίσκονται στην πόλη του Αγίου Νικολάου, στο κινηματογράφο Ρεξ, στις 9 το βράδυ.
 
Ο Μάριος Τόκας γνωστός γνωρίζει καλά, χρόνια τώρα, πώς να δημιουργεί κέφι. Αυτό υπόσχεται ότι θα κάνει και τώρα, συντροφιά με τους ερμηνευτές Μαρία Αλεξίου, Κώστα Χατζηχριστοδούλου και Μανώλη Χατζημανώλη.
 
Οι τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, επιτυχίες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει παρέα με τους σπουδαίους τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν, οι οποίοι μεταξύ άλλων είναι οι Δημήτρης Μητροπάνος, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Πάριος, Μαρινέλλα, Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς, Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι ακόμη.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos