Ο τροχός της τύχης – Wonder Wheel, από τη λέσχη Κινηματογράφου
Ο τροχός της τύχης – Wonder Wheel

Με την τελευταία δημιουργία του Γούντι ΄Αλεν, «Ο τροχός της τύχης – Wonder Wheel», συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες καλοκαιρινές προβολές στο θερινό σινέ Χριστίνα, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Η βραβευμένη ταινία προβάλλεται την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 22:15. Είναι παραγωγής Η.Π.Α 2017, διάρκειας 101΄, κατάλληλη άνω των 15 ετών και φιλοξενεί ένα εξαιρετικό κάστ: Κέιτ Γουίνσλετ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέιμς Μπελούσι, Τζούνο Τεμπλ.

Υπόθεση: Οι ζωές τεσσάρων ανθρώπων διασταυρώνονται στην γεμάτη κόσμο πλαζ του Κόνι ΄Αιλαντ της δεκαετίας του ΄50: Η Τζίνι, μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα, ζει απογοητευμένη με τον δεύτερο άντρα της, έναν συμπαθή μα άξεστο υπάλληλο λούνα-πάρκ.

Αναζητά διέξοδο σε εξωσυζυγική σχέση με ένα νεώτερο της γοητευτικό ναυαγοσώστη, όμως ο ερχομός της Καρολάιν (της 26χρονης κόρης του συζύγου της που είχε πέντε χρόνια μιλήσει με τον πατέρα της λόγω του γάμου της με νεαρό γκάνγκστερ), θα ανάψει την θρυαλλίδα του δράματος…

Στην νέα του ταινία, ο αειθαλής σκηνοθέτης ζωντανεύει ένα καθημερινό, σκληρό δράμα, που θυμίζει τις παλιές καλές του στιγμές και χαρίζει στην Κέιτ Γουίνσλετ τον καλύτερο ρόλο της τα τελευταία χρόνια.

Παρουσιάζει μοναδικά, σε ένα ονειρικό, πικρό ερωτικό μελόδραμα, την επιφανειακή ανεμελιά της μεταπολεμικής Αμερικής με τα τραγικά παιχνίδια που παίζει η μοίρα, με μοχλό τις σκοτεινές βουλές των ανθρώπων και τις ανέφικτες ρομαντικές προσδοκίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, video, πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα μας: http://kileagn.com/

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos