Το Δ.Σ. επί σκηνής

Από τη βραδιά

Επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία είχε ο χορός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος φίλων της Φιλαρμονικής και έγινε το βράδυ της Παρασκευής (7/3). Η προσέλευση ήταν μεγάλη, αλλά όλοι όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη Φιλαρμονική, έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένοι από όλα όσα έγιναν, άκουσαν, είδαν και χόρεψαν.

Σύσσωμη η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου, ήταν εκεί, πρώην δήμαρχοι, αλλά και ο επί χρόνια διευθυντής της μπάντας, Γιώργος Συντιχάκης, στον οποίο αφιερώθηκε η βραδιά.
Επίσης εκατοντάδες φίλοι της μπάντας, μικροί και μεγάλοι.

Η ίδια η Φιλαρμονική άνοιξε τη βραδιά, υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Σπυριδάκη,  με μια σειρά συνθέσεις που απέδωσε, χορευτικές επί το πλείστον, οι οποίες τιμήθηκαν δεόντως από όλους, δείχνοντας ότι μπορεί να αποδώσει κυριολεκτικά οτιδήποτε.

Το συγκρότημα που ακολούθησε κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι της πρωινές ώρες, με πολλά και διάφορα τραγούδια που αρμόζουν στη περίπτωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στη προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής, να κρατήσουν όρθιο και ζωντανό το μουσικό σύνολο του δήμου που κουβαλάει στους ώμους του το βάρος της ιστορίας 70 και πλέον χρόνων, μια που με τις νέες ρυθμίσεις στο νέο Δημοτικό κώδικα το κεντρικό κράτος, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται «θέλει να λύσει».

Η επιτυχία της βραδιάς, αναμφισβήτητη. Κάτι που θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά από τώρα για την επόμενη χρονιά.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos