Πανελλήνιος  διαγωνισμός φωτογραφίας Ο κινηματογράφος σε σχέση με την φωτογραφία, η φωτογραφική ματιά στον κινηματογράφο, το κάδρο και η αισθητική του κινηματογραφιστή μέσα από το σκόπευτρο του φωτγράφου. Η Αστική Μη κερδοσκοπική εταιρεία «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο» στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Πανοράματος που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2006 στην Πάτρα διοργανώνει πανελλήιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Κινηματογράφος».
 
Όροι συμμετοχής
 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός φωτογράφος, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας από όλη την Ελλάδα. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου, που είναι και η τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών. Η εμπρόθεσμη συμμετοχή αποδεικνύεται βάσει ημερομηνίας αποστολής ταχυδρομείου. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποάλλει μια σειρά από 4 έως 10 φωτογραφίες που θα απαρτίζουν μια πλήρη ενότητα ( portfolio).Από αυτές οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν μερικές, όχι απαραίτητα όλες.
 
Υποβολή
 Για να υποβάλετε ταχυρομικά τις φωτογραφίες σας, τις στέλνετε στην διεύθυνση: Διεθνές Πανόραμα Ανεξαρτήτων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο Φιλάρετου 122, ΤΚ 17676 Καλλιθέα, Αθήνα με την ένδειξη «για τον διαγωνισμό φωτογραφίας» μαζί με την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
 
Βράβευση
 
Θα βραβευθούν οι 6 καλύτερες σειρές φωτογραφιών από πενταμελή κριτική επιτροπή η οποία θα οριστεί από την οργανωτική επιτροπή του Πανοράματος.
 
Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής είναι οριστικές και αμετάκλητες. Οι βραβεύσεις και τα βραβεία θα ανακοινωθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2006 από την ιστοσελίδα του on Line περιοδικού Cineek magazine-για τον εναλλακτικό πολιτισμό του Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο
 
Οι βραβεύσεις θα γίνουν στην Πάτρα παράλληλα με τις βραβεύσεις του 8ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών φιλμ και βίντεο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20.30.
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos