Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, απολογισμός
Χάρης Αλεξάκης, Λευτέρης Ραφαϊλάκης,

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, έγινε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση έκθεσης απολογισμού των πέντε χρόνων της θητείας της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Χάρης Αλεξάκης

Μέσα από αυτό το σύντομο video φαίνεται το έργο που έχει γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια στον Δήμο μας.
Βλέποντας το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε τον Δήμο» για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό δεν περιλαμβάνει πουθενά εκδηλώσεις όπως το Cliff Diving, καρναβάλι, Agios on Sup, Beach volley, Μικρό φεστιβάλ, Φεστιβάλ πλατείας και άλλα.
Εκδηλώσεις που χτίστηκαν με πολύ κόπο, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, που έχουν προβάλει τον τόπο μας παντού και έχουν προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, είναι εκτός προτεραιοτήτων του συνδυασμού «Αλλάζουμε τον Δήμο».

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, απολογισμός
Ζερβός, Αλεξάκης

Η διαφορά φιλοσοφίας είναι μεγάλη και δυστυχώς η λογική του μηδενισμού δεν δημιουργεί τις συνθήκες συνεργασίας για το καλό του τόπου που όλοι ευαγγελίζονται. 
Θα πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε τα επόμενα χρόνια ο Δήμος μας να συνεχίσει και να εξελίξει ακόμα περισσότερο τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις για να αποκτήσει την ζωντάνια που καταφέραμε όλοι μαζί ή την υποτονικότητα των προηγούμενων χρόνων.
Η απόφαση είναι δική σας 
Μαζί συνεχίζουμε

#mazisynexizoume #dikaiomastinpoli

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos