Ραντεβού εκεί ψηλά από τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου ΝικολάουΤην Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 22:00, θα προβληθεί η πολυβραβευμένη ταινία «Ραντεβού Εκεί Ψηλά – Au Revoir lahaut», στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων καλοκαιρινών προβολών στο θερινό σινέ Χριστίνα, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν..

Η ταινία είναι Γαλλικής παραγωγής 2017, διάρκειας 117′ και κατάλληλη άνω των 15 ετών. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο επιτυχημένος γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλμπέρ Ντιποντέλ και πρωταγωνιστούν οι: Ναΐέλ Περέζ Μπισκαγιάρ, Λοράν Λαφίτ, Νιλς Άρεστρουπ, Αλμπέρ Ντιποντέλ’.

Η βραβευμένη με πέντε Σεζάρ ταινία, είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του ομότιτλου βραβευμένου μυθιστορήματος του Πιέρ Λεμέτρ. Ακολουθεί τρεις επιζώντες του 1ου Παγκόσμιου Πολέμου, οι οποίοι σχεδιάζουν μια απάτη που θα τους κάνει πλούσιους. Βρίσκουν όμως μπροστά τους τον διεφθαρμένο υπολοχαγό τους, ο οποίος τους αναζητά και σφίγγει διαρκώς τον κλοιό γύρω τους…

Δύο εκατομμύρια Γάλλοι θεατές επιβράβευσαν αυτήν την καλοστημένη τοιχογραφία εποχής, η οποία περιγράφει χωρίς ωραιοποιήσεις τις σκοτεινές παρορμήσεις των ανθρώπων, αλλά και το απαισιόδοξο χωρίς ηθικές αξίες πνεύμα που κυριάρχησε στην Ευρώπη μετά τον πόλεμο. Με αφήγηση που ταλαντεύεται από το τραγικό μέχρι το απίστευτο και το εξωπραγματικά κωμικό, εξερευνά τα φαντάσματα του μεγάλου πολέμου, αλλά και του σκοταδιού της ανθρώπινης φύσης, χωρίς να παραδίδεται στην απαισιοδοξία. Αφήνει την ελπίδα να εισχωρήσει και προσφέρει στον θεατή ένα αξέχαστο ταξίδι μπροστά στη μεγάλη οθόνη.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, video, πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα μας:   http://kileagn.com/

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos