Λυρική ΣκηνήΟ Μουσικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου οργανώνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ μουσική βραδιά με καλεσμένους τον βαρύτονο Μανόλη Παπαδάκη και τη μουσικό Αφροδίτη Στυλιανίδου που θα τον συνοδεύει στο πιάνο. Η βραδιά κρύβει και μία έκπληξη, αφού έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός και θα βραβευτεί όποιος μαθητής της σχολής ή οποιοδήποτε επιθυμεί θα γράψει την καλύτερη έκθεση, σχόλια για τη συναυλία.
Αφροδίτη Στυλιαιδου, Πιάνο
 
Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, στη τάξη της Μαρίνας Λαμπρινούδη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με « ¶ριστα παμψηφεί και 1ο βραβείο» και παρακολούθησε σεμινάρια πιάνου και συνοδείας τραγουδιού.
 
Το 1996 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Μόναχο, στο τομέα της Μουσικολογίας. Έχει τιμηθεί με την Υποτροφία «Αλ. Τριάντα» του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής.Είναι μόνιμη συνοδός των σεμιναρίων της Βαυαρικής Ακαδημίας Τραγουδιού.
 
Μανόλης Παπαδάκης, Βαρύτονος
 
Ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού με την σοπράνο Κατερίνα Τσαγκαράκη ως μέλος της Παιδικής Χορωδίας του δήμου Ηρακλέιου και. το 1992 εργάζεται στη χορωδία της Ε.Ρ.Τ.
 
Το 1996 τραγουδά τον πρώτο του ρόλο στην όπερα Διδώ και Αινεία.
 
Το 1998 γίνεται δεκτός στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Δράματος της Σκωτίας και το 1999 κερδίζει υποτροφία από το Σύλλογο Υποτροφιών Μαρία Κάλλας για περαιτέρω μαθήματα.
 
Στην Μπαρτσελώνα κάνει επιπλέον μαθήματα τραγουδιού. Σήμερα δίνει συναυλίες παντού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 
Στη συναυλία θα προυσιαστούν κομμάτια από τους Μότσαρτ, Μπαχ, Χατζηδάκη κ.ά.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos