Μικροί και  μεγάλοι, συναντήθηκαν  στο ολοφώτιστο Συντριβάνι
Μικροί και μεγάλοι, συναντήθηκαν στο ολοφώτιστο Συντριβάνι

Αναμφισβήτητα, η καρδιά της Καρπάθου χτύπησε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς το Σάββατο 13/12,

με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε με πολύ κέφι, όρεξη και μεράκι ο ΚΟΠΑΠ του Δήμου Καρπάθου με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία της Ομάδας Εθελοντών Καλλωπισμού του νησιού.

Μικροί και μεγάλοι, συναντήθηκαν στο ολοφώτιστο Συντριβάνι και όλοι μαζί σαν μία οικογένεια απόλαυσαν την βραδιά, αψηφώντας το ελαφρώς τσουχτερό κρύο, δοκιμάζοντας ζεστό ρακόμελο που πρόσφεραν με χαμόγελο νέα παιδιά της εθελοντικής ομάδας ή αγοράζοντας από το χριστουγεννιάτικο παζάρι λαχταριστούς λουκουμάδες και μυρωδάτο ποπ- κορν.

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, ενώ τα παιδιά ανταμείφθηκαν με τον Άγιο Βασίλη να καταφθάνει στον παραλιακό του νησιού με όχημα της Πυροσβεστικής και να τα ξεσηκώνει. Είχαν όμως την ευκαιρία, να γράψουν και να ταχυδρομήσουν   το γράμματά τους παρέα με τον Άγιο Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του.

ο παιδικός σταθμός
ο παιδικός σταθμός

Αφού έδωσε το έναυσμα της βραδιάς ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος έδωσε το έναυσμα της βραδιάς ευχόμενος « Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές » σε όλους Ευχάριστη και εορταστική ήταν η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας, η χορευτική παρουσία της τοπικής Σχολής Χορού “Show me dance”, η ζωντανή μουσική από την Ορχήστρα ντόπιων καλλιτεχνών και μουσικών αλλά και το face painting από κεφάτους κλόουν.

Αξιέπαινη και σημαντική παρουσία έδωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του νησιού με το χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες κατασκευές μαθητών. εκπαιδευτικών και γονέων το οποίο θα επαναλειτουργήσει από Δευτέρα 22/12 έως και Τετάρτη 31/12/2014 από 18:00 έως 21:00 μ. μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Να σημειωθεί ότι το πρωί της προηγούμενης μέρας πραγματοποιήθηκε και η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό όπου προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη, παρόντος του Προέδρου του ΚΟΠΑΠ κ. Γιώργου Βασιλαράκη, του Αντιπροέδρου κ. Ηλία Βασιλαρά και της δημοτικής συμβούλου   Σοφίας Σακέλλη .  

   Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα
Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ. Σ. του ΚΟΠΑΠ( Καρπαθιακός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης Παιδείας) του Δήμου Καρπάθου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση της έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και συγκεκριμένα :

Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πηγαδίων κ. Γιάννη Γεραπετρίτη.

Την Εθελοντική Ομάδα Καλλωπισμού Καρπάθου.

Το προσωπικό του Δήμου που συμμετείχε στην διοργάνωση

Την υπεύθυνη της Δημοτικής Χορωδίας κυρία Μοσχούλα Βαρδαούλη και   τα μέλη της χορωδίας .

Την υπεύθυνη Σχολής Χορού “ Show me dance” δ. Φωτεινή Κωνσταντή

Τους τραγουδιστές Χρόνη Πανάρετο και Βασίλη Μουστακάκη και τους μουσικούς πους τους συνόδευσαν .

Τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρπάθου κ. Δημήτρη Αϊβάτογλου για την παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος .

Τους καταστηματάρχες για την παραχώρηση του υπαίθριου χώρου τους για το χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για τη συμμετοχή τους στο χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos