Γιάννης ΧαρούληςΟ Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ελούντας διοργανώνουν συναυλία έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με τον Γιάννη Χαρούλη. Η συναυλία που εντάσσεται στο πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων του καλοκαιριού «Λατώ 2006», θα πραγματοποιηθεί στο Κανάλι της Ελούντας, αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου, στις 21:30  το βράδυ.
 
 
Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 12 ευρώ.
 
Ακύρωση παράστασης λόγω συναυλίας
 
Παράλληλα ο ολιτιστικός Σύλλογος Εξω Λακωνίων ανακοίνωσε ότι η θεατρική παράσταση «Μαχαίρι δίκοπο» του Μάνου Μανιά που θα παρουσίαζε αύριο (22.7) η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, στο υπαίθριο θέατρο του Δημοτικού Σχολείου θα μεταφερθεί χρονικά και θα δοθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 21:00 μ.μ.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου «αιτία της αλλαγής αυτής είναι η υποχρέωση μας να δώσουμε σε κάθε Εξωλακωνιώτη την ευκαιρία να απολαύσει τη συναυλία του αξιαγάπητου φίλου και χωριανού μας, αυτοδημιούργητου, ελπιδοφόρου, ποιοτικού καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη, που συνέπεσε να γίνει το Σάββατο 22 Ιουλίου, στην Ελούντα. Αγαπητέ Γιάννη καλή επιτυχία και τώρα, και πάντα».
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos