Συναυλία Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου
Η Φιλαρμονική με τον Παναγιώτη Χουλιάρα και τη Ξανθούλα Πορφυράκη στην “εκδρομή”

Ασφυκτικά γέμισε το κινηματοθέατρο REX, για τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου, το βράδυ του Σαββάτου (25/11) με ακροατές που θέλουν να βλέπουν και να ακούν το μεγαλύτερο μουσικό σώμα του τόπου.

Επρόκειτο για άλλη μια εκδήλωση της Φιλαρμονικής, μετά τη καλοκαιρινή και πριν τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που έχει οριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου.

Το ρεπερτόριο περιέλαβε διάφορα κομμάτια από την Ελλάδα και τον κόσμο. Κινηματογραφική μουσική, Latin, Jazz, αλλά και Χατζιδάκι, καθώς και την ερμηνεία ενός νέου τραγουδιού, του Ευστάθιου Δράκου, “Εκδρομή” που απέδωσαν η Ξανθούλα Πορφυράκη και ο Παναγιώτης Χουλιάρας.

Ζητούμενο τόσο του διευθυντή της Φιλαρμονικής Μανώλη Σπυριδάκη, όσο και του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής, η συνεχής άνοδος του επιπέδου του μουσικού συνόλου, όσο και η προσέλκυση νέων παιδιών που θα πλαισιώσουν το σώμα. Μην ξεχνάμε ότι πλέον κουβαλά ιστορία 70 και ετών, ενώ φιλοξενεί στις τάξεις της από παιδιά του δημοτικού σχολείου έως τους μεγάλους της παλιάς φρουράς. …..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos