Ο Τάσος με τη Γκόλφω που μόλις έχει πιει το φαρμάκι

Από τη παράσταση

Τα εισιτήρια για τις πρώτες τέσσερις παραστάσεις, (11, 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου), εξαφανίστηκαν από τη πρώτη μέρα. Ο χώρος του κινηματοθεάτρου REX, είναι κάθε βράδυ πλήρης και όλοι απολαμβάνουν την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδας Αγίου Νικολάου, στη μεγάλη της επιστροφή, μετά από χρόνια, με τα Ξετελέματα τση Γκόλφως, μια διασκευή του Γιάννη Ξανθογεώργη την οποία σκηνοθετεί και ο ίδιος.
Οι θεατές, φεύγουν από τη παράσταση έχοντας γελάσει με τη καρδιά τους, με την απορία, γιατί κάποια τέτοια πολιτιστικά γεγονότα δεν γίνονται συχνότερα.

Η Ε.Θ.Ο.Α.Ν., επανήλθε μετά από χρόνια σιωπής, το τέλος του περασμένου χρόνου. Με ανοικτή πρόσκληση για όποιον, ή όποια ήθελε συμμετέχει.

Ο πατέρας του Τάσου αποχωρεί, ευχόμενος

Από τη παράσταση

Η νέα σύνθεση έχει τέσσερα άτομα από τη παλιά φουρνιά, αλλά όλα τα άλλα παιδιά είναι η νέα γενιά, η οποία, όπως είπε εκ των παλαιών και πρόεδρος Μανόλης Σγουρός, θα αναλάβει και τα ηνία σιγά – σιγά. Μετά τη πρώτη συνάντηση, αποφασίστηκε ποιο έργο θα ανέβει και άρχισαν οι πρόβες, οι οποίες κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, για να ανέβει η Γκόλφω για τέσσερις παραστάσεις, από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.
Επειδή όμως ο κόσμος διψούσε για κάτι τέτοιο, έχοντας μπουχτίσει από τα αμφίβολης ποιότητας θέατρα των Αθηνών, αγκάλιασε τη προσπάθεια, με άμεσο αποτέλεσμα τον προγραμματισμό άλλων τριών παραστάσεων στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:
Ε.Θ.Ο.Α.Ν., ξανά !

Print Friendly, PDF & Email

Από manos