Τα Πάθη τα Σεπτά από τη Δημοτική Χορωδία Καρπάθου
χορωδία, δήμαρχος και εκκλησία

Ένα άκρως εντυπωσιακό, επαγγελματικό και στην ουσία καθηλωτικό οπτικοακουστικό θέαμα παρουσίασε σήμερα 08/04 η Δημοτική Χορωδία Καρπάθου στις 19: 30 στο Εκκλησιαστικό Μέγαρο Παναγίας Πλαγιάς Βωλάδας.

“Τα Πάθη τα Σεπτά” αποδόθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από τα ακούραστα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας, υπό την Δ.νση και την καλλιτεχνική επιμέλεια της ταλαντούχας μαέστρου κας Μοσχούλας Βαρδαούλη. Η απαγγελία ποιημάτων και κειμένων Τζούλη Μιτσινίγγου, Ζωή Ρουσάκη, Νίκο Γιαλλούση, Ειρήνη Τογκουλίδου, Δημήτρη Γεργατσούλη και Κάζου ήταν αναμφίβολα εξαιρετικά μαγευτική..

Ο μαγνητοσκοπημένος μονόλογος του Αντιπροέδρου του ΚΟΠΑΠ κ. Ηλία Βασιλαρά ήταν εξίσου καθηλωτικός και απόλυτα εναρμονισμένος με το κλίμα της εκδήλωσης.

Τα Πάθη τα Σεπτά από τη Δημοτική Χορωδία Καρπάθου
η αφίσα της εκδήλωσης

Και πραγματικά όσοι παρακολούθησαν την αποψινή εκδήλωση του ΚΟΠΑΠ, ένοιωσαν σαφέστατα συνεπαρμένοι από μια συνολική συντονισμένη δουλειά, στην οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η σοβαρή συμμετοχή του Πρωτοσύγγελου Ιεράς Μητροπόλεως Καρπάθου – Κάσου Πανοσιολογιότατου Πρωτοσύγγελου π. Επιφάνιου Χριστοδουλάκη, του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Καλλίνικου Μαυρολέων Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Βασσών και του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π.Αμβρόσιου Μαναρουλά.

Το κρυστάλλινο ηχητικό και καλλιτεχνικό οπτικό αποτέλεσμα οφείλεται στην άριστη ηχοληψία του Γιώργου Χατζηκωνσταντή , ενώ δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στον επίσης ταλαντούχο μουσικό Γιώργο Μαρή που με το αρμόνιό του “υπογράμμισε” τα “Πάθη τα Σεπτά”

Όλοι οι προαναφερόμενοι εργάστηκαν – και το αποτέλεσμα φάνηκε – ως μια δεμένη ομάδα που στόχο είχε ένα κατανυκτικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα και απέδειξαν πως η ενότητα και η συνεργασία, εν τέλει κάνουν θαύματα!

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos