Το μικρό φεστιβάλ αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας
μικρό φεστιβάλ, Δώρος Δημοσθένους

Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία συναυλία του Μικρού Φεστιβάλ.  Έτσι, ολοκληρώθηκε  και φέτος ο κύκλος του Φεστιβάλ αυτού που συνδιοργανώνεται,  από τον ΠΑΟΔΑΝ  και το Ωδείο Τέχνης,

τα τελευταία τρία χρόνια κάθε χειμώνα στην πόλη μας.

Κοιτώντας πίσω βλέπουμε ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε  «Έτσι απλά» και τελικά τείνει να γίνει θεσμός. Χαιρόμαστε που ολοκληρώθηκε και φέτος έχοντας φιλοξενήσει πολύ διαφορετικές αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες παραστάσεις  καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα της μουσικής: από κλασικό πιάνο σε συνδυασμό με σύγχρονο χορό, μέχρι παραδοσιακή και έντεχνη μουσική αλλά και μια παιδική μουσική παράσταση, κι όλ’ αυτά εκτελεσμένα από σπουδαίους μουσικούς της εποχής μας.

Σε τρείς από τις συναυλίες του μικρού φεστιβάλ  μικροί και μεγάλοι που ασχολούνται με τη μουσική είχαν την ευκαιρία να συμπράξουν με κάποιους από αυτούς αποκτώντας έτσι μια σημαντική εμπειρία.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν με την προσέλευσή τους σε πολλές απ’ τις συναυλίες κι ευχόμαστε κάθε χρόνο ο αριθμός των ανθρώπων που αγκαλιάζουν το «Μικρό Φεστιβάλ»  να αυξάνεται!!

Το μικρό φεστιβάλ αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας
πιάνο για τέσσερα χέρια και χορός

Βέβαια, για να μπορέσει να υλοποιηθεί όλο αυτό το πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμβολή των χορηγών μας που χωρίς αυτήν δε θα μπορούσε να γίνει το όραμα μας πραγματικότητα . Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους χορηγούς που κάθε χρόνο με μεγάλη προθυμία μας προσφέρουν αυτό που ο καθένας μπορεί,  δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τους για το έργο που προσφέρουμε κι αυτό, μαζί με τη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας.

Το μικρό φεστιβάλ αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας
Φοίβος Δεληβοριάς, Χριστίνα Μαξούρη

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους: S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ – MECHANICAL SOLUTIONS –EUROPLAN – SIGANOS S.A – OPTICON – INTESS –  Μ&Τ ΜΑΡΚΑΚΗ – ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΚΑΚΗ –  ΛΑΤΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε – ΑΛΕΞΑΚΗΣ Α.Ε – BED AND SOFA-  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΡΑΦΗ   – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΕΒΕΡΑΚΗΣ τα ξενοδοχεία SUNBEAM  – ΠΕΡΓΚΟΛΑ  και τα εστιατόρια  ΚΑΡΝΑΓΙΟ-  ΓΙΟΜΑ- ΠΟΡΤΕΣ – ΜΠΛΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ Σταθερός χορηγός – εκτός από συνδιοργανωτής  είναι και το Ωδείο Τέχνης Κρήτης.

Ευχαριστούμε τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας που μας στηρίζουν προβάλλοντας το έργο μας: την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ: το  FONIEN και τους Ρ/Σ ΛΑΤΩ και   Ρ/Σ Αγίου Νικολάου 104,4.

Ανανεώνουμε λοιπόν το «ραντεβού» για του χρόνου με νέες μουσικές προτάσεις

ΠΑΟΔΑΝ  – ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos