επί σκηνής όλοι οι μουσική της Φιλαρμονικής ερμηνεύουν .....
επί σκηνής όλοι οι μουσική της Φιλαρμονικής ερμηνεύουν …..

Πολύ καλά τα πήγε το βράδυ της Κυριακής (8/6), η δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου, με νέους και παλαιότερους μουσικούς, στη συναυλία που έδωσε στο κοινό, στην αίθουσα του REX, στον Άγιο Νικόλαο, υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Σπυριδάκη.  Η αίθουσα του REX, αυτή τη φορά δεν χώρεσε το κοινό.Τα νέα μέλη της φιλαρμονικής, ξεκίνησαν τη βραδιά με τις συνθέσεις The Victors και Ode to Joy, για να αναλάβουν αμέσως μετά οι μεγαλύτεροι. Απέδωσαν συνθέσεις γραμμένες για μπάντα, αλλά και μουσικά θέματα όπως από τη ταινία “οι Πειρατές της Καραϊβικής” και τη ταινία “The Circle of Life”.  Δεν έλειψαν και ελληνικά τραγούδια προς το τέλος της εκδήλωσης, η Άρνηση του Μίκη Θεοδωράκη και το “δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” των Locomondo, όπου εκλήθη να συμμετάσχει και το κοινό στο τραγούδι.

Το κινηματοθέατρο REX, αποδείχτηκε μικρό για τη περίσταση
Το κινηματοθέατρο REX, αποδείχτηκε μικρό για τη περίσταση

Τέλος για τη προσπάθεια ευχαριστίες εξέφρασε ο Σύλλογος Φίλων της Φιλαρμονικής και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.  Εκτός από τους πολλούς φίλους της Φιλαρμονικής, παρών και ο Γιώργος Συντιχάκης, ο προηγούμενος διευθυντής της μπάντας πριν  τον Μανώλη Σπυριδάκη.

Η Φιλαρμονική συνεχίζει την επίπονη προσπάθεια, προσκαλώντας και νέους μουσικούς, ή νέους που θέλουν να αρχίσουν τη τριβή με τη μουσική να συμμετάσχουν.

Μανώλης Σπυριδάκης, Γιώργος Συντιχάκης
Μανώλης Σπυριδάκης, Γιώργος Συντιχάκης
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos