Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

14η χρονιά η Ημέρα Αγάπης, 17 Δεκεμβρίου

17/12/2017 @ 11:00 - 14:30

14η χρονιά Ημέρα Αγάπης, 17 Δεκεμβρίου

14η χρονιά Ημέρα Αγάπης, 17 Δεκεμβρίου

Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνουν για 14η χρονιά η Ημέρα Αγάπης.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχετε αγκαλιάσει μικροί και μεγάλοι, έχει σκοπό την ενίσχυση του «κουμπαρά της αγάπης», από τον οποίο καλύπτονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ανάγκες μαθητών και οικογενειών του Δήμου Αγ.Νικολάου. Έτσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν την περσινή χρονιά διατέθηκαν στην κάλυψη διαφόρων αναγκών, όπως: ιατρικά & παρα-ιατρικά έξοδα, εξόφληση λογαριασμών, ενοίκια, έξοδα μετακίνησης για σοβαρούς λόγους, δίδακτρα σε φροντιστήρια, τρόφιμα, ένδυση, υπόδυση …

Στη φετινή Ημέρα Αγάπης η συμμετοχή των φορέων είναι συγκινητική, όπως κάθε χρόνο, άλλωστε! Διαφόρων ειδών κατασκευές και λιχουδιές θα βρείτε στους πάγκους του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 5ου Δημοτικού Αγίου Νικολάου, του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου, του 1ου , 2ου και 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, του Γυμνασίου Νεάπολης, του ΕΠΑΛ Νεάπολης, του 1ου και 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, του ΕΕΕΕΚ, του Τμήματος Συντήρησης Έργων Τέχνης του ΙΕΚ Αγίου Νικολάου, της ΕΣΤΙΑΣ, του ΚΕΘΕΑ, της Κοινωνικής Πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού, του Τμήματος Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Παναγία η Παντάνασσα», της Ενορίας Ευαγγελίστριας, του Συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Μεραμβέλλου, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.  Τέλος, όπως κάθε χρόνο, από την πλούσια συλλογή στον πάγκο του ΟΚΥΔΑΝ μπορείτε να επιλέξετε βιβλία για κάθε ηλικία.

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται παιχνίδια και βιωματικές δράσεις. Πολλοί από τους παραπάνω φορείς αλλά και η Χώρα του Παραμυθιού – Μικρούληδες θα απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο μεγάλους και παιδιά. Μη διστάσετε να κάνετε και facepainting για να νιώσετε ακόμα περισσότερο το πνεύμα των Χριστουγέννων! Στη συντροφιά μας θα έχουμε και τον Αη Βασίλη για να φωτογραφηθείτε μαζί του!

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες,  σύγχρονα τραγούδια αλλά και παραδοσιακό κρητικό πρόγραμμα θα μας διασκεδάσουν μαθητικά συγκροτήματα και το Ωδείο Τέχνης. Μαθητικές χορευτικές ομάδες των Γυμνασίων και των Λυκείων θα μας παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει ειδικά για την Ημέρα Αγάπης. Μαζί μας θα είναι  και η σχολή χορού Γιαννίκου Ταμιωλάκη.

Και αν με όλα αυτά σας ανοίξει η όρεξη, μην ανησυχείτε! Σε διάφορους πάγκους θα ετοιμάζονται ζεστές λιχουδιές και ροφήματα, στη φουφού του καστανά μας θα βρείτε αχνιστά κάστανα, το Τμήμα Τυροκομίας του ΙΕΚ Αγίου Νικολάου θα φτιάχνει και θα μας προσφέρει διαφόρων ειδών φρέσκα ζεστά τυριά και το Τμήμα Μαγειρικής θα μας χορτάσει με μυζηθρόπιτες, λουκουμάδες, σουβλάκια και μπέργκερ!

Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, κεράσματα, ευχές και παιχνίδια μας περιμένουν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00-14.30 στην Πλατεία της πόλης μας.

Για να νιώσουμε τη χαρά των εορτών και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για το ακριβές σημείο που θα τοποθετηθεί ο πάγκος κάθε φορέα. Σας παρακαλούμε λοιπόν να είστε από τις 9:30 στο χώρο της πλατείας το πρωί της Κυριακής, για να παραλάβετε και να ετοιμάσετε τον πάγκο σας!

Μαθητικές Κοινότητες Σχολείων του Δήμου Αγ.Νικολάου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΕΛΜΕ Λασιθίου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17/12/2017
Ώρα:
11:00 - 14:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

ΠΟΚΑΝ

Χώρος Διεξαγωγής

κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου
πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου
Άγιος Νικόλαος, Λασιθίου 72100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google