Ανακαίνιση Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας στον Άγιο Νικόλαο
Από την υπογραφή της σύμβασης

Την σύμβαση για την ανακαίνιση του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στον Άγιο Νικόλαο. Το έργο που έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο αλλά θεωρείται ότι μπορεί να ολοκληρωθεί και νωρίτερα.

Πρόκειται να γίνουν εργασίες συντήρησης στο κτίριο, νέος σύγχρονος φωτισμός λαμπτήρων led, θερμαντικών σωμάτων κ.α. Να σημειωθεί πως ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε πως θα υπάρξει και περαιτέρω χρηματοδότηση για την κάλυψη όλων των αναγκών ανακαίνισης.   

Παράλληλα, υπογράφηκαν άλλες τρεις συμβάσεις προϋπολογισμού 50.000 ευρώ περίπου η καθεμία, οι οποίες αφορούν ανάθεση μελέτης αποκατάστασης ζημιών του ποταμού Παντέλη στη Σητεία και αμοιβές χωματουργικών εργασιών αποκατάστασης ζημιών από τη θεομηνία κλπ. Τα έργα υπογράφηκαν παρουσία του Αντιπεριφερφειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη, της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Χανιωτάκη – Μυλωνάκη, των Δημάρχων Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού και Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη, υπηρεσιακών παραγόντων και των αναδόχων των έργων.  

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos