Κίνηση Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας,
Κίνηση Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας,

ΠΡΟΣ : Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη & ΜΜΕ

Κυρία περιφερειάρχη

Με αγανάκτηση και θυμό συντάσσομε αυτή την επιστολή.

Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο, με έκπληξη είδαμε συνεργείο ασφαλτόστρωσης μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αρχής, να κάνει παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του άθλιου οδικού δικτύου του Δήμου μας.

Πολλές όμως από αυτές έχουν τραγελαφικά αποτελέσματα, που προσβάλουν όλους εμάς τους πολίτες, του πιο παραμελημένου Δήμου της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σε σημεία όπως μετά από τα Φέρμα, αλλά και από την Ιεράπετρα προς το Κάτω Χωριό, η άσφαλτος έχει πέσει δύο και τρεις φορές η μία πάνω στην άλλη, οι παρεμβάσεις σε μικρά τμήματα αυτών είναι ακόμα περισσότερες και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Ακόμα και εχθές, γίνονταν τέτοιες παρεμβάσεις και αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η επικίνδυνη για την ασφάλεια μας γελοιότητα, για να καταλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι, ότι δεν μπορούν να συνεχίζουν αυτό το λάθος.

Το μόνο αποδεκτό τεχνικά και για να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η κακοτεχνία, θα είναι να αφαιρεθούν όλα αυτά τα στρώματα ασφαλτικού υλικού, που για την αστοχία του ή όχι, υπεύθυνοι να το διερευνήσουν είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες σας, καθώς και η παλιά άσφαλτος και μετά να ρίξουν τη νέα σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.

Κυρία περιφερειάρχη, από τους δρόμους αυτούς περνούν καθημερινά σχεδόν όλο το χρόνο, δεκάδες νταλίκες που μεταφέρουν χιλιάδες τόνους κηπευτικών και όχι μόνο, προς τις αγορές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και θα αντιλαμβάνεστε την κατάσταση που θα διαμορφωθεί στα σημεία αυτά, όταν αρχίσει μαζικά η παραγωγή.

Είναι τραγικό σε τέτοιες παρεμβάσεις το μόνο που θα απολαμβάνουν οι οδηγοί, να είναι η καινούργια διαγράμμιση και απαιτούμε την άμεση παρέμβαση σας για να μην θεωρήσουμε ότι απλώς προεκλογικά, θέλατε να μας «καλοπιάσετε» για ψηφοθηρικούς λόγους και μόνο.

Επίσης ένα άλλο θέμα που έχει προκύψει και θα έπρεπε να είχε ήδη δοθεί λύση, είναι στην πρώτη είσοδο από την Ιεράπετρα για το Κεντρί όπου η διπλή γραμμή δεν επιτρέπει την πρόσβαση, με αποτέλεσμα οι δημότες να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα και οι δίκαιες αντιδράσεις τους είναι μεγάλες και δυναμικές.

     ΥΓ. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν υπηρεσιακοί ή άλλοι παράγοντες, που θα βάλουν την υπογραφή τους, για να παραλάβουν αυτά τα υποτιθέμενα έργα…

Εν αναμονή της άμεσης και θετικής σας ανταπόκρισης

Με εκτίμηση

˝ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ˝

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.