Νέο ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου
πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έγινε η συγκρότηση σε σώμα και η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.)

Ο νέος πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης καλωσόρισε τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ. και συγκεκριμένα τους: Εμμανουήλ Τραβαγιάκη – αντιπρόεδρο, Γεώργιο Χειρακάκη, Γεώργιο Μπαγουράκη, Κωνσταντίνο Ζαχαριουδάκη, Νίκη Μαραγκάκη, Αμαλία Κουτσαντωνάκη, Χρυσοβαλάντου Παρθενιάδου, Κωνσταντίνο Συναδινάκη, Γεώργιο Μεραμβελιωτάκη, Δέσποινα Πλευράκη.  Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ. είναι οι: Νικόλαος Φαζάκης, Ιωάννης Πατεράκης, Κωνσταντίνος Αναστασάκης, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης, Εμμανουήλ Ματθαιάκης, Ευαγγελία Περβολαράκη, Κάτια Πελεκονάκη, Μαρία Ανδρουλάκη, Ιωάννης Διπλαράκης, Βαρδής Φραγκιαδάκης, Ευριδίκη Ζερβάκη.

πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
ο Γιάννης Μηλάκης

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., κ. Μηλάκης δήλωσε: «Πρόθεση τόσο δική μου, αλλά και των συνεργατών μου είναι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει ως νέα δημοτική αρχή για να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε τους καίριους και ευαίσθητους τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Παιδείας, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο, Γιάννη Σέγκο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos