Άγιος Νικόλαος, πρόγραμμα εορτασμού πολιούχου της πόλης
το Βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

ώρα 17:00 της Τρίτης (5/12), μέγας εσπερινός στο βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον όρμο του Καθολικού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμου.

Ώρα 07:00 της Τετάρτης (6/12), Όρθρος και θεία λειτουργία ιερουργούντος του  Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμου. Λιτάνευση της ιεράς εικόνας μέχρι τη προβλήτα κάτω από το ναό και αγιασμός των υδάτων με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου και ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνουν τους κατοίκους, τους επισκέπτες της πόλης μας και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους ότι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 (ανήμερα της εορτής του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου) θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει από τις 17.00 έως τις 20.00 και σηματοδοτεί το ξεκίνημα των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων στην πόλη του Αγίου Νικολάου, θα υπάρχουν παράλληλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos