δοκιμή του αγωγού υπερχείλισης
δοκιμή του αγωγού υπερχείλισης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση στην επιστολή του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού  προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και στον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη

 αναφορικά με την πληρωμή των υποχρεώσεων του έργου Αποσελέμη και την υδροδότηση της πόλης του Ηρακλείου από το φράγμα του Αποσελέμη.

Έτσι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Λευτέρης Κοπάσης, ξεκαθαρίζει ότι προχώρησε ήδη η εξόφληση δύο λογαριασμών του συγκεκριμένου έργου.

Αναλυτικότερα αναφέρει στην επιστολή του:

«Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για το αίτημα του αναδόχου του έργου «Ύδρευση Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου από το Φράγμα Αποσελέμη  – Εργασίες εκτροπής μεταφοράς υδάτων και κατασκευής αγωγών και διυλιστηρίων» περί διακοπής εργασιών λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού σας ενημερώνουμε ότι μετά και από τις δικές σας ενέργειες σήμερα πραγματοποιήθηκε η εξόφληση των λογαριασμών υπ. Αρίθμ.67 ποσού 465.649,88 ευρώ, και υπ. Αρίθμ.68 ποσού 1.013.718,93 ευρώ.

Κατόπιν αυτού θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε από το ρόλο μας ως επιβλέπουσα υπηρεσία για να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατόν το διυλιστήριο και να παρέχουμε άμεσα νερό από τον δυτικό κλάδο στο Δήμο Ηρακλείου και το Δήμο Χερσονήσου και στην συνέχεια μέχρι το Δήμο Αγίου Νικολάου.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos