Άρωμα Κρήτης στο Λονδίνο
Bioaroma

Tο Hellenic Engineers Society of Great Britain στο Λονδίνο στον φετινό χορό που θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου επέλεξε ώστε η παρουσία της χώρας μας στην Βρετανική πρωτεύουσα να έχει άρωμα Κρήτης.

Tο Hellenic Engineers Society of Great Britain αποτελείται από περισσότερους από 400 επαγγελματίες στον χώρο της ναυτιλίας οι οποίοι έχουν έδρα κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα. Μέλη του αποτελούν υψηλόβαθμα στελέχη Ελληνικών και Βρετανικών ναυτιλιακών εταιρειών, αλλά και εταιρειών διεθνούς φήμης με εμπλοκή στην ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς και νηογνώμονες, ναυλωτές και νομικές εταιρείες που ασχολούνται με τις Ελληνικές και μη εταιρείες.

Ο συγκεκριμένος φορέας θέλοντας να ενισχύσει στην φετινή του 23η κατά σειρά ετήσια εκδήλωση την παρουσία του Ελληνικού στοιχείου και της Ελληνικής επιχειρηματικότητας έχει προσκαλέσει την εταιρεία Bioaroma.

Η πρόσκληση προς την εταιρεία που έχει την έδρα της στον Άγιο Νικόλαο και ασχολείται με την επεξεργασία βοτάνων, την απόσταξη αιθέριων ελαίων και παραγωγή προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας, επιλέχθηκε σαν μοναδική παρουσία Ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η Μεραμπελιώτικη εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την πρόσκληση στον χορό που έχουν δηλώσει συμμετοχή ήδη 750 άτομα θα προσφέρει σε όλους ένα ειδικό πακέτο προϊόντων της προβάλλοντας παράλληλα με κάθε τρόπο το νησί της Κρήτης και τις μοναδικές ομορφιές του Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos