Έναρξη Λειτουργίας Διαβητολογικού Ιατρείου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικόλαου
και διαβητολογικό ιατρείο στο ΓΝΑΝ

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ενημερώνει τους στους πολίτες ότι ξεκινά η λειτουργία Ειδικού Διαβητολογικού Ιατρείου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικόλαου το ιατρείο θα λειτουργεί δύο φορές το μήνα, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, από 9:00-14:00.

Το ιατρείο θα διενεργεί η Διευθύντρια Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου-ΚΥ Σητείας κ. Σταματελάτου Μαρία, εξειδικευμένη ιατρός στο Σακχαρώδη Διαβήτη με τη συμμετοχή εξειδικευμένης νοσηλεύτριας.

Για προγραμματισμό ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο τηλέφωνο 2841343606.

Η Διοίκηση ευχαριστεί τους Αναπληρωτές Διοικητές και τους εργαζόμενους όλων των Νοσοκομείων-ΚΥ του νομού για την άψογη συνεργασία, την ουσιαστική συμβολή τους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων και την υποστήριξή τους στην ανάπτυξη νέων δομών και την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργία όλων των φορέων και υπηρεσιών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών όλου του νομού.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos