Μια συναγρίδα δίδει άλλη διάσταση στο χώρο

Άποψη μιας καμπίνας

Αν το καλοκαίρι ταξιδεύοντας με ένα από τα καράβια της ΑΝΕΚ βρεθείτε μπροστά στα δόντια κάποιου καρχαρία μην τρομάξετε. Αν πάλι σας συνεπάρει η λάγνα κίνηση μια μέδουσας μην διστάσετε να την πλησιάσετε. Μπορεί βέβαια να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον η αφοπλιστική ματιά μιας συναγρίδας, που σας παρατηρεί καθώς πηγαίνετε προς το εστιατόριο του καραβιού.
Δε βρισκόσαστε μπροστά σε κάποιο από τα ενυδρεία του Cretaquarium – θαλασσόκοσμος, αλλά εξακολουθείτε να ταξιδεύετε με τα καράβια της ΑΝΕΚ. Απλά και εσείς με τον τρόπο σας συμμετέχετε στην δράση «Ένα ενυδρείο ταξιδεύει».

Μια δράση που δρομολογήθηκε με την βοήθεια της ΑΝΕΚ και εντάσσεται στο θεσμό του ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΥ του Cretaquarium. Ο Μπλε Κύκλος του Cretaquarium θαλασσόκοσμος είναι ο θεσμός που οριοθετεί ένα κύκλο ανθρώπων, φορέων, οργανώσεων, εταιρειών, επαγγελματικών ομάδων που ενστερνίζονται τις ίδιες αρχές και «πιστεύω» σε θέματα αειφόρου διαχείρισης του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Με κέντρο το Cretaquarium, ο κύκλος διευρύνεται και αγκαλιάζει όλους αυτούς που με έργα συμβάλλουν καθημερινά στην προσπάθεια για γνώση και έρευνα του θαλασσίου περιβάλλοντος ,αλλά και για ευαισθητοποίηση υπέρ του.
Θέλοντας στα πλαίσια λοιπόν του Μπλε κύκλου το ενυδρείο να έρθει ποιο κοντά τόσο στον μόνιμο κάτοικο όσο και στον επισκέπτη της Κρήτης, δρομολόγησε την δράση «Ένα ενυδρείο ταξιδεύει» .Με την πολύτιμη συμβολή του υποβρύχιου φωτογράφου κ. Γιάννη ‘Ισσαρη, φωτογράφισε και προσπάθησε να αναδείξει τους κατοίκους του Cretaquarium θαλασσόκοσμος .Στην συνέχεια αφού επιλέχθηκαν κάποιες από τις ποιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες ,επιμεληθήκαν και αναρτήθηκαν σε χώρους με αποδεδειγμένα μεγάλη παρουσία κοινού.
Ο πρώτος χώρος στον οποίο παρουσιάστηκε η δράση «Ένα ενυδρείο ταξιδεύει» είναι το καράβι ΚΡΗΤΗ ΙΙ της ΑΝΕΚ lines. Η ΑΝΕΚ lines ανταποκρίθηκε στον κάλεσμα για συμμετοχή στην δράση, που της απευθύνθηκε από το ενυδρείο, και σαν Cretaquarium θαλασσόκοσμος την ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση των χώρων της.

Η δράση θα συνεχιστεί και σε άλλα καράβια της ΑΝΕΚ ενώ ταυτόχρονα το ενυδρείο σύντομα θα «ταξιδέψει» και σε ποιο στεριανούς προορισμούς.

Δείτε περισσότερα και στον δικτυακό τόπο του Θαλασσόκοσμου:

www.cretaquarium.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από manos