Έρανος γιά την Μυρτώ: Κατατέθηκε αγωγή σε βάρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Βοστώνης
Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: Τρία χρόνια ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ-ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, παίζοντας παιχνίδια με το δράμα ενός κακοποιημένου κοριτσιού και με διάφορα προσχήματα ΔΕΝ έδιναν τα χρήματα του έρανου, χρήματα της Ομογένειας.

“έρανος για την Μυρτώ”: Κατατέθηκε αγωγή (σε Superior Court) εις βάρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Βοστώνης

Tο ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (case# 17-CV-00195, κατατέθηκε 19 Ιαν. ’17, σε ανώτερο Δικαστήριο Μασσαχουσέτης), δημοσιεύεται ολόκληρο, αποκλειστικά στο ”Κ”
 
Το κείμενο της αγωγής:
http://www.24-7radio.us/myrto_Vs_fhasne.pdf
Στην ελλην. Ομοσπονδία Βοστώνης είχε δοθεί ”τελεσίγραφο” από δικηγόρο: «…’Η δίνετε τα χρήματα του έρανου (όπως λέτε ότι αποφασίσατε 16 Νοεμβρίου ’16) μέχρι Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 5:00 απόγευμα ή σας κάνουμε αγωγή και πάμε σε δίκη. Απαράδεκτοι, εκβιαστικοί όροι, που δεν αφορούν άμεσα την Ομοσπονδία, ΔΕΝ γίνονται δεκτοί…». (Tα χρήματα δεν δόθηκαν και η αγωγή έγινε).
Την Οργάνωση ”κρέμασαν” ο πρ. πρόεδρός της Βασ. Καυκάς (ενεργεί ως ”ιδιοκτήτης” της Ομοσπονδίας με μιά ”κλίκα” 2-3 ατόμων), αδιαφορώντας προκλητικά γιά αποφάσεις Συνελεύσεων και ο νομικός της σύμβουλος Δημ. Ιωαννίδης, που έβαζε απαράδεκτους όρους γιά την παράδοση των χρημάτων του έρανου, γιά να ”διαφυλάξει” άτομα και ”θεσμούς” που ΔΕΝ έχουν σχέση με την Ομοσπονδία.
 
Ανάμιξη υπουργείου Δικαιοσύνης ΗΠΑ: Η υπόθεση ”έρανος γιά Μυρτώ”, ανοίγει και την γενικότερη υπόθεση ”χορός εκατομμυρίων με κρατικό χρήμα Ελλάδας γιά νοσήλεια περισσότερων από 1.000 παιδιών κ.ά.” επιλεκτικά στην Βοστώνη, με υπερκοστολογήσεις, ”μεσιτίες” κ.ά. Η διοχέτευση των χρημάτων γινόταν μέσω του γεν. προξενείου Βοστώνης, από 1992 ίσαμε 2011. Η ”τρόϊκα” ανακάλυψε τις απάτες (2011) και η υπόθεση ”κουκουλώθηκε” εξαιτίας ανάμιξης και υπουργών. Η καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης, έγινε πριν λίγες ημέρες.
Πηγή: kalami.net
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos